önskefoto gör det superenkelt att skapa fotoprodukter

Skriven av Onskefoto, 4 maj 2020

Här på önskefoto vill vi göra saker så lätta som möjligt. Alla våra fotoprodukter, vare sig det handlar om fotoböcker, framkallningar eller väggdekorationer går att skapa på tre enkla steg

Ingen digital återgivning kan slå känslan av att hålla och titta på sina foton. Fotoprodukter från önskefoto är ett fantastiskt sätt att visa upp sina favoritminnen på ett sätt som varar och som man kan njuta av i åratal. Oavsett om du vill designa ditt alldeles egna fotoalbum, fräscha upp ditt hem med ny konst eller helt enkelt framkalla några vackra foton av dina favoritminnen, se här hur lätt det är. Du ser snart att det verkligen är superenkelt att skapa fotoprodukter från önskefoto.

  • Skapa underbara fotoprodukter med önskefoto
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Det är lätt att framkalla bilder från sin kamerarulle

Vi vet hur lätt det är all lämna alla de där fotona du tog med din mobil. Det är fantastiskt att vi nu har en kamera med oss hela tiden, och kan fånga allt som händer. Men det kan vara väldigt frustrerande när man tappar telefonen eller den går sönder och med den, alla ens bilder. Om du är som oss så har du flera hundra, om inte fler, bilder på din kamerarulle på telefonen vilket gör det svårt att hitta något. Med önskefoto går det hur lätt som helst att skriva ut foton från din smartphone på fotopapper av hög kvalitet. Med vår lättanvända app kan man enkelt välja vilka foton man vill ha och beställa dem direkt från sin telefon. Vi har också massor av kreativa idéer om hur man inreder sitt hem med tryck som kan inspirera. Det blir inte lättare än med dessa tre steg:

1 – Ladda ner vår app
2 – Välj de foton du vill skriva ut
3 – Få dem levererade med bara några klick

Börja skapa

Gör det där speciella minnet ännu mer speciellt

Oavsett hur många foton du tagit, finns det alltid några som är extra, extra kära. Det där som fångar det perfekta tillfället vid ett bröllop, ett foto av hela familjen, eller det bästa som hände under en semester – oavsett vilket som är favoriten så förtjänar det bättre än ett vanligt fototryck. Och det måste visas på ett särskilt sätt på din vägg. Vi har det perfekta formatet för varje foto och varje hem, från tryck på aluminium till tryck på canvas. Att skapa sitt foto är väldigt enkelt och du kan beställa din väggdekoration från valfri enhet med önskefoto programvara eller lättanvända mobila app. Att skapa sin egen väggdekoration med sitt favoritfoto är hur lätt som helst:

1 – Bestäm hur du vill visa ditt foto
2 – Välj perfekt storlek och material
3 – Njut av hur ditt nya rum ser ut

Börja skapa

Skapa ditt eget fotoalbum

Ett fotoalbum kan vara precis vad du vill att det ska vara – ett elegant exemplar till soffbordet, ett sätt att komma ihåg alla de platser du har rest till eller en intim exposé över hur du och din familj har växt samman och alla de erfarenheter ni har delat. En foto kan verkligen säga lika mycket som tusen ord, så ett fotoalbum kan berätta en historia som inget annat sätt kan. Och det är upp till dig vad den berättelsen ska vara. Att skapa sitt eget fotoalbum med önskefoto är superenkelt och det finns hundratals för-designade layouts, Clip Art, ramar, skrivverktyg och bakgrundsfärger att välja bland så att du kan visa dina foton på ett sätt som känns rätt för dig. Om du inte har tid att utforma varje sida eller helt enkelt vill göra det lätt för dig kan du använda dig av vår Smart Assistent. Den väljer ut dina foton så att du bara behöver ta dig an den roliga och kreativa delen. Om du vill skapa ditt alldeles egna fotoalbum behöver du bara göra dessa tre saker:

1 – Välj bilder
2 – Låt kreativiteten flöda med olika deisgns, cliparts och layouter
3 – Återupplev dina favoritminnen om och om igen

Börja skapa

Om du känner att du drunknar i alla de foton du har på dina enheter, oroa dig inte, önskefoto står gärna till tjänst. Kolla in våra tips om hur man kan organisera sina foton så ska du se att det blir mycket lättare att sortera ut din kamerarulle. Förutom fotoböcker, väggdekorationer och framkallade biler har vi många fotoprodukter att välja bland, från posters och kalendrar till muggar och kort. Det är bara att gå in på vår hemsida nu direkt och börja skapa egna personliga skapelser.