Förslag på hemester med önskefoto

Skriven av Onskefoto, 9 juli 2020

Bilder i hendelser i minnebanken

Låt oss njuta av sommaren – solen skiner, himlen är blå och det är dags för lite kul. Vi hoppas alla på några avlägsna platser senare i år, men just nu söker vi efter äventyr på närmare håll. Att avsätta en stund åt att uppskatta din omgivning är ingen dum idé och här på önskefoto föreslår vi några familjeaktiviteter och andra sätt att glädjas åt att stanna där man är. Kom ihåg att fotografera dina hemesternöjen så att du kan fånga dem alla i en fotobok, framkallningar eller någon av våra andra fotoprodukter. 

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Snabbt och enkelt att beställa online 

Till stranden

Om du bor nära kusten kan en sommartur till havet vara precis det läkaren ordinerade. Att få lite fantastiskt välgörande D-vitamin, med sand mellan tårna medan du tittar och lyssnar på vågorna gör underverk med kroppen och själen. Stranden är också den perfekta platsen för barnen att plaska omkring, springa runt på och ha kul i friska luften. Packa ner några handdukar, badbollar och din kamera för att fånga dagen så har du en perfekt dag utomhus.

Tälta i trädgården

Denna toppenidé påminner oss så mycket om vår barndom. Förvandla din trädgård till en campingplats genom att sätta upp ett tält och fylla det med bekväma underlag och sängkläder. Ta några ficklampor och om du har plats, rosta några marshmallows eller varm korv medan ni berättar historier över en eld för att få den riktiga campingkänslan. Att sova under stjärnorna får dig verkligen att känna att du kommer bort från allt – även om du har en bekvämt kort väg till badrummet.

Familjevandringar


Få hela familjen att röra sig genom att ta en promenad på landet. En familjevandring är ett fantastiskt sätt för er alla att komma ut ur huset och komma tillbaka till naturen. Packa en matsäck och några drycker och använd hela dagen åt att utforska vandringslederna nära ert hem. Du kan ge barnen uppgifter som att hitta olika blommor, träd och bär för att hålla dem sysselsatta, medan du kan njuta av solen och naturen. Kom ihåg att ta bilder på er vandringstur — det är ett roligt sätt att ta gruppbilder på familjen på en helt ny plats. Du kan till och med ta tomteluvor och skapa ett roligt julkortsporträtt med sommartema för att använda längre fram i år.

Utforska din omgivning

Med vår passion för resor missar vi ibland vad som bokstavligen finns utanför dörren. Upptäck historien i ditt grannskap och gör några resor utomhus för att upptäcka monument, historiska byggnader, parker och mer. Titta på gatunamn och ta reda på hur de fick dem. När du får reda på historien bakom dessa platser känner du mer samhörighet med ditt område. Avsätt lite tid åt att sätta samman en stadsfotografering, titta efter intressanta vinklar av byggnader, reflektioner och abstrakta former för att skapa lite samtida framkallade bilder eller till och med en fotobok.

Hitta en bondgård

Vare sig du är i stan eller bor utanför stan, finns det ofta en bondgård som är öppen för allmänheten som du kan besöka. Det är inte bara en total scenförändring jämfört med att vara hemma, det är ett underbart sätt att undervisa barnen och själv lära dig lite om djur, grödor och hur bondgårdar fungerar. Om du har tur finns det också en gårdsbutik där du kan välja några utsökta lokala produkter att njuta av hemma.

Återupptäck din stad

En hemester innebär inte att du måste stanna hemma hela sommaren. Om du bor i en stad, gå ut och rör dig och besök några av parkerna, älvarna, broarna och historiska byggnader du aldrig haft tid att göra tidigare. Kanske en tur till ett område som du ännu inte besökt och uppleva en annorlunda känsla jämfört med där du bor. Det är roligt att ta reda på historien bakom dessa platser och hur de kom till, så gör lite efterforskningar och anordna din egen cykel- eller vandringstur som du, dina vänner och din familj kan njuta av. Ni kommer att passera alla typer av ställen ni kan stanna till vid för att dricka en kopp kaffe på eller ta med hämtmat från för att tanka energi. Ta massor av bilder för att dokumentera dina stadsäventyr — bilderna av dig när du utforskar olika platser och områden kan bli en fantastisk fotobok eller väggdekoration.

Välj ditt eget äventyr

Du måste inte åka ut i vildmarken för att uppleva äventyr — du kan hitta massor av aktiviteter som får adrenalinet att pumpa nära ditt hem. Bergsklättring ökar i popularitet just nu så kolla in din lokala klättervägg för att prova på. Många av dessa klubbar anordnar även resor till närliggande berg. Vill du testa gränserna ännu mer, sök upp närmaste ställe att hoppa fallskärm. Om du föredrar svalare äventyr, ta en tur till närmaste sjö eller kusten för att prova vattenskidor eller windsurfing. Som alltid, glöm inte att ta bilder av allt du provar på. När du är tillbaka i lägenheten och din hjärtrytm har återgått till det normala, kan du sammanställa ett fantastiskt fotomontage av dina upplevelser.

Den här sommaren kommer inte att handla om internationella resor men det är en enastående tid för att skapa en rolig hemester i ditt lokalområde och skapa helt nya minnen och ögonblick som du kan njuta av. När du tillbringar mer tid med vänner och familj för att utforska nya platser och prova på nya aktiviteter, glöm inte att ta med din kamera. Att skapa en fotobok, framkallade bilder och väggdekorationer av vad du gjorde sommaren 2020 blir någonting du kommer att älska att se tillbaka på. Om du vill ha tips, tricks och inspiration för att göra din alldeles egna fotobok från önskefoto, kolla då in vår guide här. Det är bara att gå in på vår hemsida nu direkt och börja skapa.

Börja skapa