Sju sätt att skapa storslagna julkort

Skriven av Onskefoto, 12 november 2022

Glöm alla mejl och Facebook-meddelanden, och tänk inte ens på att messa. Ett personligt kort är det enda sättet att skicka julhälsningar i år. Kolla in vår guide till hur du skapar unika, personliga julkort.

Här på önskefoto har våra duktiga illustratörer arbetat flitigt för att rita över 50 nya julkort för hand till er alla. Det betyder att du numera har 300 julfina motiv att välja på, så vi kan lova att du hittar något som passar din stil. Alla våra kort kan skräddarsys och anpassas så att de verkligen står ut från mängden där de hänger på väggen hemma hos dina nära och kära. Vi vet att tiden fram till jul kan vara hektisk, så vi har gjort det lekande lätt att skapa egna julkort. Våra fördesignade mallar är jättelätta att använda och alla kan anpassas till 100%, så att du kan skapa helt unika julkort i år.

Gör ett collage

När vi närmar oss slutet på ännu ett år, varför inte se tillbaka på allt som har hänt de senaste 12 månaderna med ett collage? Välj ut dina favoritbilder som sammanfattar årets bästa stunder bland alla foton du har tagit sedan januari. Du har kanske börjat med en ny hobby, lyckats samla ditt gamla kompisgäng, hittat på nåt kul med familjen eller äntligen gjort om hemma. Oavsett vad du har hittat på känns det alltid roligt att se tillbaka på årets ögonblick med nära och kära – och vad passar väl bättre då än ett fint julkort!

Stilrent med svart och vitt

Det finns inget mer elegant än ett svartvitt fotokort. Välj svartvitt för att skicka ett riktigt stiligt julkort. Om du gillar den här sortens kort föreslår vi att du tar en titt på ett par av våra fördesignade mallar, till exempel ”Whiteboard och guld” eller ”Ordträd”. Alla våra fördesignade mallar är helt anpassningsbara, så att du kan få dem precis som du har tänkt dig. Vi kan lova att de ser fantastiska ut när de står på byron eller hänger på kylskåpet. Svartvita fotokort passar perfekt till porträttbilder av dig själv, din familj eller varför inte ett vackert landskap.

Skriv en personlig hälsning

Det måste inte alltid vara ett foto på framsidan av önskefotos julkort. Gör något annorlunda genom att skriva ett personligt budskap i stället. Använd vårt webbredigeringsverktyg, släpp loss kreativiteten och skapa imponerande textkonst. Vi erbjuder massor av fina teckensnitt från modernt och elegant till roligt och klassiskt juligt, så att ditt kort verkligen blir effektfullt. Du kan också lägga till bilder inuti kortet som en rolig överraskning till mottagaren. I vår blogg går vi igenom allt du behöver veta för att skapa och visa upp härliga julkort, ja här hittar du till och med en praktisk guide till vad du kan skriva inuti.

Gör en djupdykning i vårt clip arts-bibliotek

Vi har ett enormt clip arts-bibliotek som du kan använda med alla våra fotoprodukter. Dessutom har vårt eget designerteam ritat över 300 julillustrationer som du kan använda i år. Vi vet att du vill skapa ett unikt julkort, och här får du verkligen chansen. Välj bland våra clip arts-bilder, ramar, teckensnitt och mycket mer för att göra ditt kort helt unikt. Du kan till och med använda dem med de fördesignade mallarna. Lek loss och lägg till det där lilla extra för att göra kortet ännu juligare, precis som du vill ha det. Sätt personlig prägel på ditt kort, så blir det garanterat årets favorit.

Dela glädjen

Om det har hänt något fantastiskt i år, var inte blyg utan berätta om det för alla! Du har kanske förlovat dig, fått barn, blivit befordrad, skaffat ett nytt husdjur eller flyttat? Berätta för nära och kära om ditt liv till jul. Vi är ganska säkra på att goda nyheter från dig sätter guldkant på deras dag. Skicka ett foto med dina nyheter för att berätta vad du har hittat på (och samtidigt passa på att önska god jul).

Gör det professionellt

Vi vet hur hektiskt familjelivet kan vara, men om ni kan hitta tiden en eftermiddag kan ni passa på att ta proffsiga bilder som verkligen tar julkorten till en ny nivå. De flesta fotografer har antingen en studio som ni kan gå till eller kommer hem till er och tar bilderna där. Ett härligt sätt att umgås med hela familjen och få riktigt bra foton som du kan använda till dina fotoprodukter. Eller vill du först prova om du kan ta egna proffsbilder? Kolla in vår guide till grunderna i fotografering.

Locka fram ett skratt

Live, laugh, love, Det är ett mantra som många lever efter, och vi instämmer helt. Det finns nästan inget bättre än att få nära och kära att brista ut i ett hjärtligt skratt. Fundera över vad du kan göra med ditt julkort för att få dem att dra på smilbanden. När du tar bilderna till årets julkort, försök göra något tramsigt som får alla att fnissa. Roliga miner och skojiga situationer är alltid en bra början, och varför inte slänga in lite ovanlig rekvisita också?

Live, laugh, love, Det är ett mantra som många lever efter, och vi instämmer helt. Det finns nästan inget bättre än att få nära och kära att brista ut i ett hjärtligt skratt. Fundera över vad du kan göra med ditt julkort för att få dem att dra på smilbanden. När du tar bilderna till årets julkort, försök göra något tramsigt som får alla att fnissa. Roliga miner och skojiga situationer är alltid en bra början, och varför inte slänga in lite ovanlig rekvisita också?

Börja skapa