What-is-layflat-premium

Vår funktion Panorama DeLuxe sidor tar bort vecket i mitten av böckerna och framkallar bilder utan skarvar över två sidor. Perfekt för att presentera dina favoritfoton och alla de där landskapsbilderna du har tagit. Här ger vi dig några idéer för vilka bilder du kan använda, hur du kan skapa dem och hur de kan presenteras när du har dem hemma.

Vad exakt innebär Panorama DeLuxe?

Fotoböcker med panorama-sidor har en unik bokbindningsteknik som gör att när du har fotoboken öppen visas sidorna helt platt. Det finns inga veck i mitten av sidan, dina foton framkallas sömlöst från vänster till höger. Vilket är perfekt för bilder som kräver två sidor.

PB_Layflat_Landscape-v2

Varför välja Panorama DeLuxe?

Vi tycker att Panorama DeLuxe sidor ser snygga ut med alla typer av bilder, men det finns vissa foton som verkligen kommer att glänsa i det här formatet.

What-is-layflat-premium-landscape-photos

Landskap
Har du tagit ett fantastiskt foto av en solnedgång eller ett berg? Skriv då ut det över två sidor för att visa upp det i all sin prakt. Faktum är att alla typer av landskapsbilder kommer att se vackra ut över en dubbelsida.

What-is-layflat-premium-group-shots

Gruppbilder
På bröllop och stora tillställningarna kan det vara svårt att få med alla på en minnesvärd bild. Men när du väl klarar det vill du inte framkalla dem på separata sidor. Framkalla dem på Panorama DeLuxe sidor, så kan alla de där leende ansiktena visas på samma gång.

What-is-layflat-premium-collage

Kollage
Om du har en serie med liknande bilder som du vill göra ett kollage av, då fungerar Panorama DeLuxe sidor utmärkt. Det blir inget avbrott i mitten av sidan, så alla foton kan skrivas ut bredvid varandra.

Hur skapar jag Panorama DeLuxe sidor?

Välj Panorama DeLuxe sidor direkt i skaparverktyget online eller offline. Du får detta val när du börjar skapa eller så kan du lägga till det senare genom att använda fliken för “extra alternativ”.

Vilken storlek på fotoboken vill du skapa?

Fotoböcker med Panorama DeLuxe är tillgängligt på fotoböcker med hårt omslag, och du kan välja detta tillägg för följande storlekar:

  • Liggande L, 28 x 21 cm
  • Kvadratisk L, 21 x 21 cm
  • Stående L, 21 x 28 cm
  • Kvadratisk XL, 30 x 30 cm

Hur ska jag presentera den i hemmet?

En av de bästa sakerna med en fotobok med Panorama DeLuxe sidor är att den kommer att se snygg ut när den presenteras i ditt hem. Du kan lämna den öppen på vilken sida du vill och lägga fram den på ett kaffebord, vilket bjuder in människor att bläddra i den. Du kan också investera i ett bokstativ och öppna boken på din bästa bild så att du kan titta på den varje dag.

Vi hoppas att detta kan hjälpa dig att skapa din fotobok och vi är säkra på att du kommer att älska funktionen Panorama DeLuxe sidor. För mer tips om hur du skapar den bästa fotoboken någonsin, läs våra tips om hur du skapar en fotobok som en expert. Du kan också lägga till glansiga sidor till dina bilder för att göra dem ännu mer speciella. Och när du har skapat din fotobok kan du dela ett foto av den med oss på sociala medier genom att använda hashtagen #önskefoto så att vi kan se vad du har skapat.

Börja nu

Kommentarer