Om du har ont om tid men ändå vill skapa en personlig present som är genomtänkt och minnesvärd har du kommit till rätt plats. Läs vidare för att se fyra vackra gåvor som du kan skapa på under tio minuter med dina favoritbilder.

Väggdekoration

Visa stolt upp dina familjefoton som väggdekorationer! De är dessutom den perfekta presenten till din partner eller dina föräldrar. En canvas med ett foto av barnen eller en bild av hela familjen blir en hit hos partnern, dina föräldrar eller svärföräldrarna. (Du kan enkelt beställa flera versioner av samma produkt i kassan.)

vaggdekorationer-som-personliga-presenter

Framkalla bilder

Framkalla ett foto och rama in det som en enkel men genomtänkt gåva. Om du har lite extratid över kan du även använda din kreativitet och skapa något riktigt unikt – hitta idéer på vår anslagstavla på Pinterest.

framkallade-bilder-som-personliga-presenter

Fotoförstoringar

Letar du efter ett fantastiskt alternativ för väggdekorationer? Ge bort en fotoförstoring. De är lätta att hänga upp, passar överallt och man kan lägga till många gör-det-själv-detaljer. PLUS, startpriset är endast 1,99 kr, så du kan köpa en till alla på din lista.

winter photo product prints

Fotomugg

Gör deras kafferast ännu roligare med en personlig mugg. Den perfekta presenten om du är hemlig tomte på jobbet eller kanske något litet extra för morfar som älskar sitt kaffe.

muggar-som-personliga-presenter

Med de här idéerna är det bara att sätta igång och skapa personliga gåvor till vänner och familj. De här presenterna är enkla att skapa så du kan börja nu, även om du har ont om tid.

Kommentarer