Inred-utrymme-foto-produkter

Tanken på att inreda ditt hem är överväldigande, men det behöver det inte vara. Med några kreativa inslag kan du få ditt hem att se ut som om det genomgått en komplett renovering. Glöm färg och svårt gör-det-själv-arbete, du kan blåsa liv i ditt utrymme genom att lägga till fotoprodukter till väl valda platser.

1. Blanda konst och möbler

Lek med dina möbler och väggdekorationer för att skapa ett samspel mellan de två. Ta en bild av blommor eller krukväxter och häng den på väggen framför en vas; ett stänk av naturen utan att vatten behövs. Eller försök skapa en serie som kompletterar färgskalan i ditt rum och häng dem över din soffa för att skapa en elegant, meningsfull synergi.

2. Använd fotoböcker som dekoration

När du designar fotoböcker, tänk på hur de kommer att se ut när de är hopslagna i ditt hem. Vi älskar estetiken i en serie liknande fotoböcker som står på en hylla i volymer, som t.ex. Sommaren 2017, Sommaren 2018 mm. Du kan också skapa fotoomslag i liknande nyanser eller stilar och stapla dem på ditt kaffebord. Ett annat alternativ är att lägga cirka sex fotoböcker på ditt sängbord för att skapa en plattform och placera ett ljus eller en liten krukväxt på den.

3. Skapa en fotovägg med liknande foton

Ett av knepen som inredningsdesigners använder hela tiden är att skapa fotoväggar med temabilder. Framkalla en serie av liknande bilder på canvastavlor och rama in dem för en extra speciell finish och häng sedan upp dem symmetriskt eller i grupper på måfå. Ett enkelt sätt att uppnå ett tema för dina bilder är att använda ett överensstämmande filter. Läs våra tips för redigering av bilder för mer information.

4. Fotomuggar med citat används som bilder på blomkrukor

Inred-utrymme-foto-produkter-muggar-blomkrukor

Växter och örter ger omedelbart liv till alla utrymmen och att använda personliga fotomuggar som blomkrukor ger dem en ännu mer unik look. Försök att skapa tre eller fler fotomuggar med några citat. Du kan göra detta i vårt redigeringsprogram online genom att välja “”fotomuggar”” och sedan “”clipart”” till vänster på skärmen, innan du väljer tillägget “”ord”” från rullmenyn. Här hittar du citat som blir perfekta att framkalla på dina fotomuggar innan du använder dem som blomkrukor eller att ha örter i på köksbänken.

5. Använd snören och ramar för att visa upp dina framkallade bilder

Inred-utrymme-foto-produkter-framkallningar-ram

Om du gillar en look som inte är enhetlig, gå till din lokala secondhandbutik och köp olika ramar. Ta en bit snöre (i valfri färg och stil) och tejpa flera framkallade bilder på snöret innan du hänger den antingen vertikalt eller horisontalt i ramen. Häng upp ramen på en vägg och simsalabim – ett enkelt men kreativt sätt att visa upp dina bilder.

6. Framkallade bilder på skrivskivor

Skapa framkallade bilder av alla dina favoritögonblick och få tag i några skrivskivor. Som i tipset ovan kan du välja vilken typ av skrivskivor du ska använda, från matchande och enkel, till mönstrad och slumpmässig. Ingen tejpning eller limning behövs – fäst bara bilden på skrivskivan och häng upp den på väggen. Om du inte kan sätta upp krokar på dina väggar, ser skrivskivorna lika snygga ut uppradade på en hylla eller mot en vägg.

Vi hoppas att dessa tips har hjälpt dig upptäcka att det inte krävs tid för att ge ditt hem en kreativ ny inredning. Har du fler förslag på hur du kan inreda ditt hem med fotoprodukter? Vi vill gärna ta del av dem i kommentarsfältet nedan eller på Facebook och Instagram.

Kommentarer