Vår nya Smart Assistent skapar önskefoto-fotoböcker på nolltid. Den gör det petiga jobbet för dig som att välja ut dina bilder och sätta samman dem i layouter så att du kan ha mer kul och skapa en unik fotobok. Ladda ner vårt fotoboksprogram och testa det. Men om du tycker det är svårt att börja, kommer här några tips och trick som hjälper dig få ut mesta möjliga av Smart Assistent.

1. Städa upp bland dina bilder

Att skapa fotoböcker kan ta ganska lång tid om dina bilder lagras överallt. Du kan börja hålla ordning på dina bilder från det ögonblick du tar dem, genom att se till att dina kamerainställningar är uppdaterade. Här är några förslag på organisering av bilder som kan vara till hjälp.

Om du reser i olika tidszoner, se till att tid och datum på kamerorna på alla dina enheter stämmer exakt, När du laddar upp dina bilder, kan Smart Assistent sortera igenom dina bilder med den korrekta filinformationen.

Vi älskar alla att ta bilder med våra mobiler och det första stället vi troligen lägger ut våra bilder på är Instagram, Facebook eller en Whatsapp-chatt. Men dessa plattformar tar ofta bort fildata som Smart Assistent behöver för att dra dina bilder till din fotobok. För att se till att Smart Assistent kan göra sitt jobb med dina favoritbilder, är det bäst att använda originalversionerna av dina bilder hellre än att kopiera dem från dina sociala konton.

Du kan kontrollera att dina bilder har all information som Smart Assistent behöver genom att titta på deras filegenskaper. För att göra det på din dator, måste du vanligtivs högerklicka på en bildfil.

Ett annat sätt att hålla ordning på dina bilder är att följa ett namnmönster för alla dina bildfiler. Detta gör det så mycket enklare att hitta och ladda upp dina bilder.

Prova ett mönster som det här:
ÅÅÅÅ-MM-DD-tema-plats-beskrivning

2. Välj din favoritlayout för din fotobok

När du är redo att börja skapa din fotobok, välj dina bästa bilder så att Smart Assistent kan arbeta med bilderna du älskar. För att skapa en fotobok, välj din favoritlayout från menyn i vårt fotoboksprogram. När du har valt den du gillar, kan du luta dig tillbaka och titta på när Smart Assistent gör sitt jobb.

3. Skapa temamappar med bilder

Antingen du vill skapa ett bröllopsalbum eller en bok med semesterbilder, kommer Smart Assistent att göra sitt bästa om du har sorterat dina bilder i temamappar. Så ordna dina bildmappar innan du börjar arbeta med din fotobok.

4. Använd alltid bilderna du har med högst upplösning

För att få en fotobok med professionellt utseende, använd alltid bilder med bästa möjliga bildupplösning så att du får framkallade bilder av hög kvalitet på varje sida i ditt nya album.

5. Lägg till extra bilder

Även efter att Smart Assistent har laddat upp alla dina bästa bilder, har du fortfarande fri tillgång till dina bilder och kan gå tillbaka och ladda upp extra bilder. För att säkerställa att du har alla bilder du älskar i din fotobok, varför inte ta en skärmbild av Smart Assistent ursprungliga bildval innan den lägger till dem till din layout? På så sätt kan du dubbelkolla att alla dina favoriter är med i din fotobok innan du gör din beställning.

6. Lägg sista handen vid din fotobok.

Smart Assistent har utformats för att göra det enklare än någonsin att skapa en fotobok, men du har fortfarande full kreativ frihet över ditt album. När Smart Assistent har slutfört arbetet med dina bilder, kan du göra din fotobok unik genom att lägga till vacker clipart, dina egna bildtexter och bakgrunder. Det är helt upp till dig hur du gör din fotobok unik.

Prova på Smart Assistent och se hur den kan hjälpa dig skapa din nästa fotobok.

Ladda ner vårt fotoboksprogram och ge det en chans.

Kommentarer