En sak som denna ovanliga år har resulterat i är hundratals, för att inte säga tusentals bilder av personer som håller på med sin hobby. Om du tog upp en gammal hobby igen eller om du har testat något nytt de senaste månaderna slår vi vad om att du gärna har tagit bilder på dina framsteg. Att skapa en fotobok om din favorithobby, eller vad du nu har hittat på i år, med vår Smart Assistent har aldrig varit enklare. Den skapar fotoböcker från önskefoto på nolltid, gör det petiga jobbet åt dig, som att välja ut dina bilder och sätta samman dem i layouter på ingen tid alls, så att du kan ha mer kul och skapa en unik fotobok. Ladda ner vårt fotoboksprogram och testa det. För att du ska komma igång kommer här några tips och trick som hjälper dig få ut mesta möjliga av Smart Assistent.

Kom i gång

Om du inte har dina foton ordnade på ett ställe, som på en hårddisk, kan det ta ett tag att hitta alla du vill ha till din fotobok, även om du använder Smart Assistent. Försök att alltid gruppera dina bilder i logiska mappar så blir det mycket lättare att skapa din fotobok. Ett bra tips är att alltid använda originalbilden när du använder Smart Assistent. Att använda bilder som du har tagit från sociala medier har inte de interna data som Smart Assistent behöver för att trolla fram din bok.

Välj layout för din fotobok

Välj en fotobokslayout som du gillar från våra alternativ. Det är i princip allt du behöver göra just nu innan Smart Assistent kan sätta igång. Sedan börjar du att sätta ihop dina bilder för att berätta en historia. Detta är definitivt det lättaste sättet att skapa en fotobok – du kan luta dig tillbaka med en kopp te medan den arbetar.

Skapa temamappar med bilder

Oavsett vilket tema du väljer för din fotobok kan vår Smart Assistent jobba fortare och mer effektivt om du grupperar dina temabilder i olika mappar.

Använd högsta möjliga bildupplösning

Med Smart Assistent får du alltid snygga layouter för din fotobok, men du behöver ge den bilder med högsta möjliga bildupplösning för en riktigt professionell finish. Om det är lågupplösta bilder kan de bli suddiga eller pixliga när de framkallas. En bra regel att komma ihåg är att en bild behöver ha en storlek på minst 2MB för att framkallas i hög kvalitet.

Lägg till extra bilder

När Smart Assistent är klar med att sätta i dina bilder i layouter kan du stanna där och beställa din bok direkt – det är verkligen så lätt! Men du behöver inte oroa dig eftersom du kan ta över den kreativa kontrollen över ditt projekt om det är saker du vill ändra på. Allt den gör kan du redigera. Du kan tweaka bilder, ändra ordningen på dem, ta ut bilder och lägga till fler om du vill.

Lägg sista handen vid din fotobok.

När du är nöjd med Smart Assistents supersnabba urval och layouter kan du fokusera på mindre detaljer, som bakgrundsfärg, clip art, texter, ramar för bilderna och mer. Det är helt upp till dig hur många saker du vill fixa.

Det finns så många fantastiska ämnen som kan ha tills in fotobok, från saker du har gjort i år, födelsedagar, husdjur, dina barns konstnärsalster, din trädgård eller till och med en samling av gamla bilder som du har hittat någonstans. Vad du än vill skapa gör Smart Assistent det snabbt och enkelt åt dig. Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan och låta kreativiteten flöda.

Letar du efter fler sätt att inspireras? Det finns miljoner anledningar att skapa en fotobok – kolla in några av våra favoriter i våra sociala kanaler.

Börja skapa

.

Kommentarer