Vi har skapat den ultimata födelsedagsfotoboken för barn och fyllt den med fantastisk clipart, bakgrunder och formgivningar för att inspirera dig till att skapa din egen. Vi har också sammanställt några tips och idéer som kommer att vara till hjälp när du börjar skapa.

Oavsett ålder kommer våra lekfulla nya formgivningar att göra dig glad när du ser tillbaka på deras speciella dag.

1. Omslaget

födelsedag fotobok omslag idé

Använd ett urval av dina favoritbilder från den stora dagen och arrangera dem sedan på ett lustigt sätt med hjälp av ett mönster i fotoboksprogrammet.

2. Lägg till en bakgrund

födelsedag fotobok bakgrund idé

Vi älskar denna bakgrund med luftballong-tema. Den är lekfull, fantasifull och perfekt för en fotobok av ett barnkalas.

3. Uppe bland molnen

födelsedag fotobok layout inspiration

Denna bakgrund med molntema är en klassiker – det ser nästan ut som om bilderna svävar.

4. Ha kul med clipart

födelsedag fotobok miljöer bilder

Vi har lagt till mängder av ny clipart i vårt fotoboksprogram inklusive dessa supercoola med dinosaurierna. Placera dem med en bild av födelsedagsbarnet som gör en grimas, som garanterat får människor att skratta.

5. Bli en hjälte

födelsedag fotobok kreativa idéer

Vårt clipart-tema med superhjältar har praktiskt taget skapats för fotoböcker av födelsedagskalas. Det ser ut som om han är med i sin alldeles egna serie.

6. Lägg till lite svart och vitt

födelsedag fotobok clipart idé

Skapa ett bokuppslag med en svart och vit palett för att bryta av från resten av boken. Dessa emoji-inspirerade smilisar lägger till en lekfull touch.

7. Bli kreativ med ramar

födelsedag fotobok text idéer

Denna ram ser ut att komma direkt från rymden. Vi älskar de runda bilderna inuti för att få ett avbrott från fyrkanter och rektanglar.

8. Glöm inte gästerna

födelsedag fotobok rolig dag ute tema

Även om det är trevligt att fotoböcker fokuserar på födelsedagsbarnet, kommer några av bilderna att vara på gästerna och det är också fantastiskt. Vi gillar denna sida som är dedikerad till syskonkärlek. De kommer troligen att bli generade av den om några år!

9. Ta kreativa bilder

födelsedag fotobok färgmatchning

Innan födelsedagsfesten faktiskt börjar, är det bra att tänka på några extra bilder du kanske vill ha med i din fotobok. Denna ballongbild och konfettibild är perfekta tillägg till en sida som den här.

Antingen ska du ha ett barnkalas eller så har du haft ett nyligen. Då hoppas vi att dessa tips hjälper dig att skapa den bästa fotoboken någonsin av ditt barnkalas.

Läs våra mobilkameratips för att få några tips om hur du använder din mobil för att ta bilder eller läs våra tips om gruppbilder så att du kan föreviga alla på kalaset.

Om du vill börja skapa direkt, välj en fotobok och sätt igång.

Dela denna post på Facebook och Twitter nedan och inspirera dina vänner med våra lekfulla tips.

Kommentarer