önskefotos guide till våraktiviteter med familjen

Skriven av Onskefoto, 30 mars 2023

Kolla in önskefotos guide till roliga familjeidéer i vår. Vi har sammanställt en lista med aktiviteter som alla kan gilla.

Nu när våren äntligen är här kan vi se fram emot blå himmel, varmare väder och löftet om att sommaren väntar runt hörnet. Det är också ett perfekt tillfälle att samla nya minnen med familjen. Därför har vi sammanställt en lista med aktiviteter som ni kan hitta på, både inne och ute. Åk ut på campingtur, skapa en receptbok med hela familjen eller ordna en baktävling – det finns alltid något kul att hitta på.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter i vår
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Camping

Vill din familj hitta ett sätt att koppla av och ner och njuta av naturen? Camping kan vara den perfekta lösningen. Tillbringa tid i samklang med naturen och ge barnen värdefull livserfarenhet om hur man sätter upp ett tält, lagar mat i det fria och knyter knopar! Mys till det vid lägerelden, berätta spökhistorier och njut av allt naturen har att erbjuda. Oavsett om ni åker iväg en natt, en hel helg eller en vecka är camping ett härligt sätt att komma närmare varandra.

Picknick i parken

Vill du göra mesta möjliga av en solig vårdag? Packa en picknick och gå till parken. Det är en rolig och billig familjeaktivitet som ger er chansen att tillbringa lite kvalitetstid utomhus. Bred smörgåsar tillsammans, gör en god sallad eller ta med en läskande smoothie till alla. Förutom god mat och dryck får ni möjlighet att lapa lite efterlängtad D-vitamin – men glöm inte solkrämen!

Skapa en bok med familjerecept

Alla i familjen har en paradrätt eller älsklingsrätt, så varför inte samla några av familjens legendariska måltider från alla generationer? Skriv ner mormors hemliga recept så att de inte går förlorade – dessutom är det ett underbart sätt att föra vidare hennes matlagningsknep till de yngsta i familjen. Till dem som inte har valt någon paradrätt ännu: Ta reda på deras älsklingsrätt och sök upp receptet. Använd önskefotos skaparverktyg för att smidigt skapa din egen personliga kokbok med familjens favoritrecept. Kolla in vårt fantastiska utbud av fördesignade och anpassningsbara receptböcker för att komma igång.

Fräscha upp hemmet

På våren får vi ofta lust att rensa ut och börja om och ett av de enklaste sätten att fräscha upp hemmet är att byta väggdekorationer. Vi erbjuder ett stort sortiment av väggdekoration från aluminium- till canvastavlor att hänga på väggen. Och om du använder vårt skaparverktyg går det ännu lättare. Vi gör det otroligt enkelt att fräscha upp dina rum, oavsett om du vill minnas dina resor, se tillbaka på speciella familjestunder eller bara skapa spektakulär konst till dina väggar.

Skicka personliga fotokort

När du saknar nära och kära kan du berätta det på ett omtänksamt sätt genom att skicka ett personligt kort. Fira ett särskilt tillfälle eller berätta bara att du tänker på dem. Vi har ett enormt kortsortiment med något för alla. Du kan också välja att lägga till en personlig hälsning och leka loss med layouten, så att du kan skicka något helt unikt som garanterat får dem att dra på smilbanden.

Att göra-listor och kalendrar för familjen

Se till att ingen i familjen glömmer ett datum eller en viktig händelse i år med en av våra personliga fotokalendrar. Du kan inte bara välja när din 12-månaderskalender ska börja, med vårt skaparverktyg kan du också lägga till egna födelsedagar, årsdagar, spelkvällar och andra särskilda händelser. Förutom att de hjälper hela familjen att hålla koll på vardagen blir de uppskattade presenter, om du känner för att överraska någon du tycker om.

Familjens stora baktävling

Väck kämparglöden i familjen genom att ordna en baktävling. Dela in er i lag, välj tema och sätt en tidsgräns för hur lång tid det får ta att baka alla underbara bakverk som hela familjen kan avnjuta efteråt. Ni väljer själva vem som ska vara domare, men vi kan lova att de blir rikligt belönade med godsaker. Förutom att hela huset fylls med ljuvliga dofter av bakverk kan du fylla kameran med härliga ögonblick och innehåll som passar även i familjens receptbok.

Våren är en underbar tid att tillbringa med familjen – både för att se tillbaka på gamla goda tider och se fram emot att skapa nya minnen. Oavsett om du vill fräscha upp väggarna med ny konst, skapa fotoböcker med allt kul ni hittat på eller tänker påbörja en ny kalender att dela med nära och kära – gå in på vår hemsida nu och skapa loss.