Skapa en farsdagspresent enkelt hos önskefoto

Skriven av Onskefoto, 27 oktober 2023

Snart fars dag – ge pappa en personlig fotopresent som han kommer att minnas för alltid.

Nu är det lätt att göra pappa glad på fars dag. Skapa en personlig fotopresent så att han kan minnas några av sina favorittillfällen. Det är det perfekta sättet att fira honom. Oavsett om du söker en present som dina barn kan ge sin pappa eller något till din egen pappa – en fotopresent från önskefoto är alltid superlätt att göra.

Vi har ställt samman några fina och unika idéer till fotopresenter att fira pappa med. Du behöver bara följa 3 enkla steg: Ta eller välj dina bilder, välj den fotopresent som du vill skapa och få den levererad till dörren eller direkt hem till pappa. Så lätt är det att skapa något som han kommer att minnas för alltid.

1. Ett liv i en fotobok

Från första stunden när han höll dig i sina armar till studentexamen – det finns tusen små och stora ögonblick värda att minnas. En fotobok är det perfekta sättet att dokumentera alla åren på samma ställe. Om du har några gamla framkallade bilder som du vill ha med, följ bara våra skanningstips så kan du göra dem digitala i ett nafs.

Börja skapa

2. En väggdekoration med hans största hits

Samla ihop alla bilderna på din pappa genom åren och gör om dem till en fantastisk tidslinje som han stolt kan visa upp. Du kan välja mellan 9 och 81 bilder, så oavsett om du bara har några få utvalda bilder eller ett helt album så fixar vi det.

Börja skapa

3. En familiefotobok

Du skulle kunna skapa en fotobok av bara er två, men varför hoppa över de andra? Samla ihop dina bilder från de stora familjesammankomsterna och samla dem på samma ställe. Och om du fortfarande behöver perfektionera din gruppfotografering så har vi en massa tips om det.

Börja skapa

4. Inramade bilder

Om pappa gillar att hålla det enkelt är en klassisk inramad bild den perfekta presenten. Bara ta en av dina favoritbilder av er tillsammans, välj en ram som passar hans stil och vips, har du en fantastisk present som han kan ställa var han vill, hemma eller på jobbet.

Börja skapa

5. En väggdekoration med barnen

Om pappa inte vill se ett foto på sig själv varje dag, välj då en bild på alla barnen tillsammans i stället. Det finns fyra material med hög kvalitet att välja mellan, så det kommer att se jättebra ut överallt i huset.

Börja skapa

6. En fotovägg

Nästa gång pappa är borta, ta tillfället i akt att skapa en fotovägg för honom i hans kontor eller sovrum. Skapa några väggdekorationer, framkalla några bilder på hela familjen tillsammans och gör sen ett collage på väggen. Läs våra tips för att skapa en fotovägg för att få inspiration.

Läs mer

7. En snygg mugg

Ge pappa en present som han kan bli glad åt varje dag. En personlig fotomugg. Ta dit favoritfoto, kör det i skaparverktyget och vips, så har du en jättebra present. Och med de möjligheter som finns i vår mobilapp blir det lätt att låt kreativiteten flöda även när du är på språng.

Börja skapa

8. Ett väggcollage med dig och din pappa

Samla ihop några bilder på dig och din pappa under åren och ge en omtänksam farsdagspresent. Kanske hittar du ett foto där du är baby, ett i tonåren och ett nyligen taget foto. Skapa sen ett väggcollage som han kan hänga upp hemma.

Börja skapa

9. En fotobok med barnens teckningar

Om du vill ha något annorlunda, varför inte samla ihop teckningarna som barnen har gjort till sin pappa, skanna in dem i datorn och förvandla dem till en fotobok. Det är ett fint sätt att spara alla konstverken på samma ställe – mycket säkrare än att låta dem ligga löst överallt.

Börja skapa

Vi hoppas att några av de här idéerna har inspirerarat dig till hur du kan göra fars dag till en speciell dag för mannen i ditt liv. Och om du vill dela med dig av inspirationen, kan du dela på Facebook och Instagram med #önskefoto så att vi kan se vad du skapar!