Tips-på-kort-design

Skriven av Onskefoto, 18 oktober 2019

Att skapa ditt eget personliga julfoto är det perfekta sättet att avsluta året med dina favoritbilder.

livre photo guide porto

På önskefoto har vi tips som hjälper dig skapa det perfekta kortet som sedan hjälper dig fira på det sätt du önskar och vi har ställt samman en steg-för-steg-guide för att hjälpa dig skapa dina egna personliga julkort.

Välj en storlek

Först och främst behöver du välja en form, en storlek och design som passar dina behov, och bildernas behov, bäst. Fundera på bilderna du vill använda och hur de kommer att passa till kortet. Och vem du kommer att skicka dem till – se till att bilderna du använder passar din publik.

Det finns ett fantastiskt sortiment av fotokort från önskefoto beroende på om du vill ha stående, liggande eller kvadratiska storlekar och om du föredrar vikta eller plana fotokort. Valet är ditt men, vilket kort du än väljer kommer med sina egna kuvert.

Fördesign eller blank sida?

När du loggat in på önskefotos fotoredigeringsprogram, kan du välja bland våra fantastiska fördesignade mallar för att hjälpa dig skapa ditt fotokort.

Vi har mallar allt ifrån roliga, till tidlöst klassiska till de senaste grafiska designtrenderna. Eller om du föredrar att gå din egen kreativa väg, kan du välja att starta med ett kort som är tomt inifrån och ut och lägga till dina egna dekorationer.

Ladda upp och skapa dina bilder

Det är hur enkelt som helst att ladda upp dina bilder till önskefotos fotoredigeringsprogram – det är som att bifoga en bilaga till ett e-postmeddelande. Klicka bara på knappen ladda upp bilder och välj bland bilderna du vill använda. När du har laddat upp kommer du att kunna välja en bild och dra den till din designlayout.

När den är på ditt kort kan du ändra storlek och rotera det tills du har den fotokortlayout du vill ha.

Välj en bakgrund

Det är viktigt att matcha rätt bakgrundsfärg med dina val av bilder, design och tema och det är mycket enkelt att göra. Välj bara fliken Bakgrund i fotoredigeringsprogrammet och välj sedan den färg du föredrar för varje sida av kortet.

För att ge dig en hjälpande hand har vi ställt samman bakgrundsfärger som vi tror återspeglar olika evenemang och designtrender som du kan nå mycket enkelt från rullgardinsmenyn. Klicka bara på den färg du föredrar för att ändra fotokortets bakgrundsfärg.

Lägg till din egen text

Eftersom det är ditt personliga julkort bör du skriva meddelandet inuti. Därför har vi ett textredigeringsprogram för dig. Klicka bara på “T” i verktygsfältet så kan du skriva din julhälsning, välja teckensnitt, färg och stil och flytta runt textrutan på sidan och placera den där du önskar.

Om du har skrivkramp, kolla in vår blogg för att hitta saker du kan skriva på ditt julkort.

Börja göra personligt

Nu är det dags att göra ditt fotojulkort personligt och det är här fotoredigeringsprogrammet verkligen kommer till användning. Välj ramalternativ för att göra dina bilder extra roliga – bara dra det du vill ha till ditt kort så ändrar det storlek automatiskt till bildens dimensioner. Om du väljer ett av mönstren kommer ditt kort verkligen att sticka ut.

Klicka bara på bilden du vill applicera ett mönster på och välj sedan ett från menyn till vänster så justeras det därefter. Vi har också massor av clipart med jultema som du också kan lägga till ditt kort. När du är klar med allt detta kommer ditt julkort verkligen att vara personligt.

Välj glansigt

När du har förhandsgranskat ditt julkort och är nöjd med ditt val, klicka på “Lägg till varukorg” så tas du vidare där du kan välja vilken pappersyta du önskar. alla önskefoto-kort är matta som standard men för att verkligen få dina bilder att glänsa, välj knappen glansigt för att få dem framkallade på professionellt kvalitetspapper med hög färgintensitet och skärpa, en jämn yta och en enastående glansig yta.

Beställa ditt fotokort

Du är nästan klar. När du har valt en yta du vill ha behöver du bara klicka på fortsätt så kommer du till betalningssidan. När du är klar med allt detta kan du bara luta dig tillbaka och vänta på att dina enastående personliga fotojulkort ska levereras till din inkorg. Bra jobbat!

För att börja skapa dina egna personliga julkort, gå bara till önskefotos kortsida för att bläddra igenom alla våra fantastiska produkter och erbjudanden och börja skapa ett fantastiskt fotoprojekt nu.