Tips på perfekta julklappar till mor- och farföräldrar

Skriven av Onskefoto, 29 november 2023

Behöver du bra julklappstips till mor och farföräldrar? Då är sökandet över! En familjefotobok fylld av fina minnen eller en personlig fotokalender som får mottagarna att le ända fram till nästa jul. Utforska vårt stora utbud av fina fotoklappar och låt dig inspireras.

När du vill hitta perfekta julklappar är det alltid en god idé att välja något som verkligen kommer från hjärtat. Julen är ju faktiskt en högtid då vi firar familjen och kärleken och allt vi är tacksamma för! Oavsett om du väljer en personlig fotobok fylld med familjeminnen från de gångna åren eller ett matchande set med mormor- och morfarmuggar som får dem att börja varje dag med ett leende – utforska vårt stora utbud av personliga julklappar till mor- och farföräldrar och samla inspiration.

Fotobokspresenter till mor- och farföräldrar

En fotobok är mer än bara en samling bilder. Det är en minnesresa där du kan fira viktiga ögonblick som har format din familjs historia. Skapa en fotobok av ljuvliga milstolpar i deras nya barnbarns liv eller gör en omtänksam minnessak som hjälper dem att se tillbaka på en viktig årsdag med bilder de glömt fanns. En fotobok är helt enkelt en perfekt present till varje nybliven mormor, morfar, farmor och farfar.

Personliga pusselpresenter

Det här är ett måste till alla mor- och farföräldrar som älskar att pussla! Våra nya personliga pussel tillverkas i samarbete med Ravensburger och låter dig skapa ett exklusivt pussel med valfri bild. Det kan vara ett familjeporträtt, ett vackert landskap från en plats de gärna besöker eller till och med ett foto på deras fyrbenta älskling. Våra personliga fotopusselpresenter är busenkla att skapa och finns i hela sex storlekar, från mästerverk på 2 000 bitar till minipussel med 49 bitar.

Personliga fotokuddar till mor- och farföräldrar

Förvandla bilder till kramgoa minnen med en personlig fotokudde. Oavsett om ni bor i varsin landsända eller bara runt hörnet är våra personliga fotokuddar ett perfekt sätt för mormor och morfar att alltid ha sina kära riktigt nära. Välj bland tre kramiga storlekar och designa dem smidigt och lätt med några klick i vårt skaparverktyg.

Personlig fotomugg

Låt mor- och farföräldrar börja varje dag med ett leende med en personlig fotomugg. Muggarna kan fyllas med kaffe, te eller ångande varm choklad och får varje fikastund att kännas mer personlig. Välj ett favoritfoto på familjen eller skriv en omtänksam hälsning. Du skapar enkelt din mugg i vårt skaparverktyg och den blir den perfekta presenten för att värma både händer och hjärtan till jul.

Personliga fotomagneter till mor- och farföräldrar

Våra nya, personliga fotomagneter är ett roligt sätt att låta era favoritminnen bli en del av mor- och farföräldrarnas vardag. Det här är en av våra mest populära julklappstips till farmor och farfar. De fyrkantiga magneterna är tillverkade i hög kvalitet och inte bara att enkla att sätta upp, utan också att skapa.

Vårt proffstips? Sprid julglädje genom att skapa en uppsättning av våra fina fotomagneter till hela familjen! Välj ut era bästa familjebilder och lägg magneterna i personliga julkort – det här blir ett snabbt men omtänksamt sätt att skicka julstämning med posten.

När det gäller julklappar brukar de flesta mor- och farföräldrar hellre vilja ge än få, men en personlig julklapp – oavsett hur liten – kan betyda otroligt mycket. Personliga julklappar till mormor och morfar är ett fantastiskt sätt att dela julglädjen året om. Varje present berättar en unik historia, oavsett om det är en fotobok med deras barnbarns första år eller ett enkelt julkort med ett porträtt på hela familjen. Klicka på länken nedan för att utforska alla våra bästa julklappstips till farmor och farfar och börja skapa nu.

Börja skapa idag