Julklappsidéer till en ung familj

Skriven av Onskefoto, 7 november 2023

Här har du den ultimata presentguiden som hjälper dig att skapa en perfekt julklapp till föräldrar som precis har bildat familj.

Vad ska man ge en familj som verkar ha allt? Ge dem något fint och unikt direkt från hjärtat, det kan aldrig bli fel. Därför passar våra personliga fotogåvor perfekt som julklappar till nyblivna föräldrar. Med så många milstolpar att fira blir det inte svårt att välja ut några av deras bästa ögonblick. Och för att hjälpa dig på vägen har vi satt samman den ultimata guiden till hur du skapar bästa tänkbara julklappar.

De första jularna som nybildad familj kan kännas lite överväldigande, eftersom nästan alla julklappar är leksaker. Varför inte ge paret som väntar barn en julklapp som varar betydligt längre än några månader – och som de inte behöver byta batteri på?

En personlig fotopresent är den perfekta julklappen till föräldrar. På så sätt kan de se tillbaka på särskilda stunder gång på gång – och eftersom du skapar presenten själv känner de också av din personliga omtanke varje gång de tittar på den. Det spelar ingen roll om du väljer att skapa en inbunden fotobok, en kalender att glädjas åt hela året, en fin väggdekoration eller en rolig fotomugg – det faktum att du har gjort den själv kommer att betyda otroligt mycket för dina älskade nyblivna föräldrar.

Översikt över alla våra julklappar

Låt oss presentera våra bästa julklappar till alla i ditt liv, från nyfödda till par som väntar tillökning.

Om du vill lyfta fram ett alldeles speciellt ögonblick som du har en fin bild av, satsa på en väggdekoration. Från stilrent aluminium till varma canvastavlor – och från små format till dekorationer för hela väggen. En väggdekoration passar perfekt som barnets första julklapp!

Fotoböcker är ett underbart sätt att berätta och dela historier. Från graviditetsupplevelser till gemensamma semestrar och från förlossning till barnets första steg. Skapa efter egen smak, allt från en liten enkel fotobok som är busenkel att göra till en XL-fotobok med Panorama DeLuxe för att fira och dela livets särskilda stunder med storslaget format och kvalitet.

Vill du hitta en kul liten present? Vi har fotomuggar, fotokuddar, magneter och pussel som förvandlar fina foton till uppskattade presenter. Det perfekta sättet att göra ett stort intryck med en liten present.

Här är några av våra saker att göra och inte göra och de bästa tipsen för att göra den perfekta fotojulklappen:

  • RÄTT Blanda spontana bilder med formella tillfällen
  • RÄTT Be släkt och vänner att skicka bilder som föräldrarna kanske inte har sett förut
  • RÄTT Ta några spontana foton när du hälsar på hos det unga paret, man vet aldrig vilka fantastiska ögonblick du kan fånga
  • RÄTT Ordna fotona utifrån olika teman innan du överför dem, så blir det enklare att sortera och arrangera dem i ditt fotoprojekt
  • RÄTT Låt presenten vara en hemlis, så att den blir en glad överraskning
  • FEL Fokusera inte bara på bilder av minstingen, det är också roligt att ha med foton på föräldrarna!
  • FEL Glöm inte att ta med bilder från deras favoritplatser – alla foton behöver inte vara på människor
  • FEL Glöm inte att du kan lägga till text, ramar och layouter med önskefotos skaparverktyg
  • Se till att du har gott om tid

Dags att skapa

Oavsett vilken personlig fotopresent du tänker skapa och ge bort i julklapp i år, är det bara att gå in på önskefotos hemsida och titta igenom alla härliga fotopresenter och erbjudanden. Sätt sedan igång med att skapa familjens julklappar redan i dag.