Sista-minuten-tips för dig som är sent ute med julklapparna

Skriven av Onskefoto, 7 december 2023

Beställ julklappar som träffar rätt i hjärtat från önskefoto. Nedan hittar du sista beställningsdatum för leverans i tid till jul. Behöver du lite inspiration till sista minuten-klappar? Läs våra tips som kommer att hjälpa dig!

Adventsljusstakarna lyser i fönstren, vi samlas med nära och kära för en mysig glöggkväll och julklapparna ligger och väntar under granen: Nedräkningen till julafton har börjat! Om du fortfarande är på jakt efter den perfekta julklappen att lägga under granen, låt inte julstressen sätta käppar i hjulet för din julstämning.

Hos önskefoto har du fortfarande gott om tid att skapa perfekta, personliga fotoklappar och få dem levererade i tid till julafton. Oavsett om du tänker skapa en personlig kalender fylld med bilder på hela familjen eller vill göra en fin fotobok som de kan behålla för alltid – slå dig ner i favoritfåtöljen med en ångande varm kopp och skapa en uppskattad julklapp på nolltid.

En personlig fotobok till någon extra speciell

Fotoböcker är en perfekt julklapp till någon speciell. Varför inte ge bort en fotobok till mormor, morfar & farmor & farfar med bilder på barnen… Du kan skapa din egen på nolltid med vår Smart Assistant.

Vår Smart Assistent skapar automatiskt vackra fotoböcker på ett par minuter. Den här unika smarta tekniken väljer automatiskt dina bästa bilder genom att ta bort dubbletter, suddiga bilder och bilder utan skärpa. Den skapar sedan fantastiska layouter till dig men det är fortfarande du som har den kreativa kontrollen. På så sätt kan du spara tid och skapa fotoböcker på bara några få klick.

Skapa väggdekorationer med julstämning

Varför inte förgylla någons jul med några stora, vackra väggdekorationer? Du kan skapa en canvastavla av dina föräldrars bröllopsfoto eller trycka din partners favoritlandskap på en modern plexiglastavla!

Små ögonblicken som du vill bevara för alltid

Ett fotomontage av någons favoritbilder blir den perfekta handgjorda julklappen. Du kan framkalla några familjebilder i vintagestil och sen skapa ett kollage av dem blandat med några minnen.

Skicka en personlig julhälsning

Personliga julkort är ett bra sätt att sprida lite julstämning till dina nära och kära. Så varför inte lägga till en mysig familjebild på framsidan eller ett gulligt kort av dina hudsjur? Om du inte kommer på vad du ska skriva på dina kort kan vi hjälpa dig med det också – kolla in dessa jultextexempel.

Starta det nya året med en fotokalender

En personlig kalender är ett perfekt sätt att dela ett nytt minne med din familj varje månad. Så varför inte ge bort en till jul och lägg till viktiga födelsedagar?

En personlig kopp

En fotomugg med en bild på ditt barn i jultomtemössa i soffan tillsammans med familjens hund.

En fotomugg är den perfekta julklappen till pappa eller en vän. Du kan lägga till din favoritbild av er två och om du skapar den med vår app kan du också skapa en fotomugg med en panoramabild

Fortfarande inte redo för jul? Här kommer några sista minuten tips.

Det är mycket att tänka på till jul. Om du har haft fullt upp med att besöka julmarknader eller ta barnen till skridskobanan och missade våra beställningsdatum med leverans i tid till jul så har vi lösningen. Du kan alltid lita på ett önskefoto-presentkort!

Var effektiv- Det är så lätt att bli distraherad i butiken – förmodligen kommer du att köpa något till dig själv. Men om du planerar noga, blir du mer motiverad att bara fixa julklapparna.

Skapa en listaGör en lista, kolla den två gånger. Det fungerar för jultomten så varför inte göra en shoppinglista och bocka av dina köp? Du kan också sätta en budget för varje person så att du inte impulshandlar i butiken.

Ge bort ett presentkort – Våra presentkort levereras till din inkorg på några minuter. På så sätt kan vem du än ger julklappen till, välja en gåva som de gillar och de kan dessutom ha roligt när de skapar ett nytt eget fotoprojekt.

Julgodis är alltid uppskattat  – Julen handlar mycket om att äta, dricka och ha trevligt. Varför inte ge bort julgodis till dina vänner och familj? Du kan till exempel baka pepparkakor eller knäck. Ta bilder av allt du har bakat så kan du skapa en egen receptfotobok av dina julskapelser till nästa år.

Presentkort på en favorit klädbutik – Att handla kläder till någon annan kan vara svårt även i vanliga fall, men när du dessutom har bråttom kan det sluta med en riktig modemiss. Varför inte satsa på något säkrare med ett presentkort till deras favoritbutiker istället.

Unna dig något gott! – När du har bockat av alla på din lista är det dags att avsluta. Det kan vara frestande att plocka upp julklapp efter julklapp men var nöjd med dina julklappsval och unna dig en god fika efter på ditt favoritcafé!

Beställ dina önskefoto-julklappar innan sista datum för leverans i tid till jul och sprid julglädje med personliga fotoprodukter!

Sätt ett kryss i kalendern: Sista beställningsdag inför julen 2023

Sista beställningsdag för att få leverans till jul – början av december

Vi vet alla att adventstiden kan bli en kamp mot klockan. Men glöm inte att stanna upp och uppleva vad den här tiden egentligen handlar om – att tillbringa tid med nära och kära.

Om tiden ändå springer ifrån dig och du tvingas beställa efter sista dagen – oroa dig inte. En värdecheck hos önskefoto är alltid en omtänksam och användbar present. Vet du någon som alltid är ute i sista minuten och kan ha nytta av lite julklappsinspiration? Dela våra användbara tips i sociala medier genom att klicka på ikonerna nedan. Lycka till med dina kreationer och ha en riktigt fin jul!