Kreativa idéer till personliga kalendrar

Skriven av Onskefoto, 2 december 2022

Hämta inspiration från våra tips och gör din egen personliga kalender. Perfekt till dig själv och en utmärkt present.

En personlig kalender är den perfekta presenten till nära och kära, men också trevlig att göra till sig själv och hänga upp på väggen. Med 98 vackra kalenderdesigns (bland annat 40 helt nya) blir det svårt att välja när du ska göra din. Gillar du att ha kontroll över kreationen? Du kan ändra våra designs för att anpassa din kalender precis som du vill ha den och du kan också designa en egen från grunden och leka loss med bakgrunder och clip arts.

Glöm inte att du kan göra din kalender online i vår mobilapp genom hämta bilder direkt från mobilen – så att du kan skapa perfekta presenter även i farten!

Med detta sagt har vi samlat sju bra tips på temakalendrar som sprider glädje årets alla dagar.

Dags att se tillbaka

Dags att ägna en stund åt att samla det gångna årets allra finaste stunder. Välj ut 12 höjdpunkter – en eller flera från varje månad – för att göra en kalender.

Mat och matlagning

Bilder på säsongens härliga frukt och grönsaker blir utmärkta motiv till din kalender och påminner dig om att alltid välja årstidens färska råvaror.

Tips! Lägg enkelt till en lista med årstidens skörd på varje månad med hjälp av textalternativet i kalenderverktyget.

Naturens skönhet

Snöiga landskap i januari, strandfoton i augusti och fallande löv i oktober. Hämta inspiration i vår vackra natur och använd dina favoritbilder av naturen under året.

Jorden runt

Välj bilder från dina favoritplatser och släng in resmål du drömmer om att besöka för en daglig dos inspiration.

Kostymplåtning

Klä ut dina husdjur i gulliga utstyrslar som kärleksfulla hjärtan i februari och pumpor i oktober för att skapa en rolig kalender som sprider glädje i vardagen.

Visa upp barnens konstnärliga ådra

Skanna eller fotografera barnens konstverk och använd dem för att göra en ovärderlig kalender. Det här tipset passar också bra till en fotobok, som du kan se i våra exempel. I vår blogg hittar du användbara skanningtips.

Citera mig gärna

Använd vår nya citatkalender ”Citat” med tryckta citat för att skapa en egen, inspirerande planeringskalender. Låt dig inspireras av vårt urval eller ersätt dem med egna favoritcitat.

 

Har vi inspirerat dig? Varför inte skapa en egen personlig kalender med hjälp av våra idéer? Våra kalendrar hjälper dig att hålla ordning på vardagen och blir också uppskattade presenter. Kom ihåg att du kan göra din kalender online med vår mobilapp genom att hämta bilder direkt från mobilen. Det perfekta sättet att multitaska medan du julhandlar.

Börja skapa