Släpp loss kreativiteten med dina sommarbilder

Skriven av Onskefoto, 15 augusti 2022

Hur får du sommaren att vara lite längre? Förvandla alla soliga stunder till fotoböcker, väggdekorationer med mera från önskefoto. Kolla in våra enkla, kreativa tips för att komma igång.

Några tryck i önskefotos app eller en stunds kreativt skapande i våra online- eller datorverktyg. Det är allt som krävs för att återuppleva sommarens alla fantastiska stunder och dela dem med nära och kära. Vi visar hur du firar sommaren i tryck, med allt från fotoböcker till glädjande, personliga kort.

Skapa en minifotobok till soffbordet

En liten bok räcker lång väg. Enorma fotoböcker på soffbordet är alltid ståtliga, men en mindre, kvadratisk bok fungerar lika bra och sprider personlig glädje i ditt vardagsrum. De passar utmärkt när du ska samla alla härliga hemesterminnen och formatet är dessutom perfekt till dina bästa sommarbilder från Instagram.

Skapa nu

Använd väggdekorationer för att skapa ett rum med utsikt

Utsikten från din hotellbalkong, den fantastiska havsutsikten och alla glada skratt från en dag på stranden. Det är sådana semesterminnen du önskar att du kunde njuta av varje dag. Skapa en väggdekoration som väcker dig varje morgon, så att du kan bevara känslan av sommarens bästa stunder året om. Om du ska skapa en gigantisk väggdekoration som förändrar hela rummet, välj bilder med högsta upplösning så att den framkallade bilden verkligen återger ögonblicket in i minsta detalj. Om du har för många underbara foton att välja bland, välj en av våra layouter för flera bilder och skapa ett färggrant montage.

Skapa nu

Lägg lite solsken på lådan

Med personliga kort kan du dela sommarens bästa stunder med nära och kära. Skapa egna inbjudningar till efterlängtade sammankomster och grillfester, skicka tackkort efter släktträffen eller skicka dina favoritbilder från semestern med en solig hälsning. Korten finns i 10-pack, så att du smidigt kan beställa till alla på en gång.

Skapa nu

Retro bilder även idag

Återskapa polaroidkänslan med våra retro bilder. Skapa en lekfull fotovägg med dina bästa semesterminnen, strössla dem runt större framkallningar och blanda format och storlekar efter egen smak. Du kan använda liknande färger, som soligt gula nyanser, röda bär eller en havsdoftande palett, så att allt knyts samman till en harmonisk bildserie. På våra retro bilder finns det också plats för en liten text under, så varför inte lägga till citat eller platser som stöd till din historia?

Skapa nu

En kopp solsken, tack

Den första morgonen efter en resa är aldrig särskilt kul, eller hur? Men om du sätter en sommarbild på en fotomugg kan du behålla semesterkänslan med ett härligt foto som får dig att le. Det går jättesnabbt att skapa och anpassa dem med clip arts, layouter och text – perfekt till en personlig humörhöjare på skrivbordet.

Skapa nu

Planera nästa semester med en fotokalender

Vad är det bästa med att komma hem efter semestern? Du kan börja räkna ner till nästa. Med en personlig kalender kan du fira olika tillfällen varje månad och även lägga till egna viktiga datum i vårt verktyg – så varför inte fylla i kommande äventyr också!

Skapa nu

Berätta hela din sommarhistoria

Sommaren är alltid fylld av äventyr, oavsett om du lyckats upptäcka en ny plats eller utforskat omgivningarna. Så varför inte göra en gigantisk fotobok för att berätta hela din fantastiska sommarhistoria? Den här bloggen innehåller användbara tips på hur du skapar din fotobok från grunden, anpassar den med kartor och clip arts och lägger till fler sidor så att alla härliga stunder får plats. Det finns även praktiska tips på hur du använder våra fördesignade temaböcker. Så även om du har hållit dig hemma i storstan eller inte styrde kosan mycket längre än Dalarna, kan du samla sommarens alla höjdpunkter i en fotobok på Sverigetema med hjälp av vår lokala resekollektion. Vi har fixat designen åt dig, så att du bara kan lägga till bilder och text.

Skapa nu

Hur gör du mesta möjliga av dina fantastiska sommarminnen? Oavsett om du är redo att sätta igång med din resefotobok, sprida solsken i hemmet med djärva och vackra väggdekorationer eller dela sommarens bästa stunder med familj och vänner, är våra produkter busenkla att skapa med våra verktyg. Om du har fler äventyr som väntar runt hörnet i sommar kan du också skapa i farten med önskefotos kostnadsfria app. Ge liv till alla bilder i mobilen och se till att varje ögonblick räknas.

Skapa nu