Nu är det den slutliga nedräkningen till jul! Men det betyder inte att du måste springa en sista runda i butikerna för att hitta den perfekta julklappen. Beställ personliga julklappar från önskefoto och få den levererad med posten.

En personlig fotobok till någon extra speciell

En fotobok med en bild av mor och dotter som tittar på allt det vackra med julen

Fotoböcker är en perfekt julklapp till någon speciell. Varför inte ge bort en fotobok till mormor, morfar & farmor & farfar med bilder på barnen… Du kan skapa din egen på nolltid med vår Smart Assistant.

Vår Smart Assistent skapar automatiskt vackra fotoböcker på ett par minuter. Den här unika smarta tekniken väljer automatiskt dina bästa bilder genom att ta bort dubbletter, suddiga bilder och bilder utan skärpa. Den skapar sedan fantastiska layouter till dig men det är fortfarande du som har den kreativa kontrollen. På så sätt kan du spara tid och skapa fotoböcker på bara några få klick.

Skapa väggdekorationer med julstämning

En inramad väggdekoration på väggen med ett vinterlandskap.

Varför inte förgylla någons jul med några stora, vackra väggdekorationer? Du kan skapa en canvastavla av dina föräldrars bröllopsfoto eller trycka din partners favoritlandskap på en modern plexiglastavla!

Små ögonblicken som du vill bevara för alltid

Två vintriga bilder med dina barn som leker i snön, den andra av en mysig vinterstuga.

Ett fotomontage av någons favoritbilder blir den perfekta handgjorda julklappen. Du kan framkalla några familjebilder i vintagestil och sen skapa ett kollage av dem blandat med några minnen.

Skicka en personlig julhälsning

Ett eget julkort med svartvita bilder på framsidan och texten "God jul" skrivet i guld på omslaget.

Personliga julkort är ett bra sätt att sprida lite julstämning till dina nära och kära. Så varför inte lägga till en mysig familjebild på framsidan eller ett gulligt kort av dina hudsjur? Om du inte kommer på vad du ska skriva på dina kort kan vi hjälpa dig med det också – kolla in dessa jultextexempel.

Starta det nya året med en fotokalender

En fotokalender med en bild av två barn med jultröjor och vinterjackor.

En personlig kalender är ett perfekt sätt att dela ett nytt minne med din familj varje månad. Så varför inte ge bort en till jul och lägg till viktiga födelsedagar?

En personlig kopp

En fotomugg med en bild på ditt barn i jultomtemössa i soffan tillsammans med familjens hund.

En fotomugg är den perfekta julklappen till pappa eller en vän. Du kan lägga till din favoritbild av er två och om du skapar den med vår app kan du också skapa en fotomugg med en panoramabild

Fortfarande inte redo för jul? Här kommer några sista minuten tips.

Det är mycket att tänka på till jul. Om du har haft fullt upp med att besöka julmarknader eller ta barnen till skridskobanan och missade våra beställningsdatum med leverans i tid till jul så har vi lösningen. Du kan alltid lita på ett önskefoto-presentkort!

Var effektiv- Det är så lätt att bli distraherad i butiken – förmodligen kommer du att köpa något till dig själv. Men om du planerar noga, blir du mer motiverad att bara fixa julklapparna.

Skapa en listaGör en lista, kolla den två gånger. Det fungerar för jultomten så varför inte göra en shoppinglista och bocka av dina köp? Du kan också sätta en budget för varje person så att du inte impulshandlar i butiken.

Ge bort ett presentkort – Våra presentkort levereras till din inkorg på några minuter. På så sätt kan vem du än ger julklappen till, välja en gåva som de gillar och de kan dessutom ha roligt när de skapar ett nytt eget fotoprojekt.

Julgodis är alltid uppskattat  – Julen handlar mycket om att äta, dricka och ha trevligt. Varför inte ge bort julgodis till dina vänner och familj? Du kan till exempel baka pepparkakor eller knäck. Ta bilder av allt du har bakat så kan du skapa en egen receptfotobok av dina julskapelser till nästa år.

Presentkort på en favorit klädbutik – Att handla kläder till någon annan kan vara svårt även i vanliga fall, men när du dessutom har bråttom kan det sluta med en riktig modemiss. Varför inte satsa på något säkrare med ett presentkort till deras favoritbutiker istället.

Unna dig något gott! – När du har bockat av alla på din lista är det dags att avsluta. Det kan vara frestande att plocka upp julklapp efter julklapp men var nöjd med dina julklappsval och unna dig en god fika efter på ditt favoritcafé!

Beställ dina önskefoto-julklappar innan sista datum för leverans i tid till jul och sprid julglädje med personliga fotoprodukter!

Känner du någon som skulle behöva några julklappstips? Dela detta i dina kanaler genom att klicka på ikonerna nedan.

Kommentarer