Bebis fotoalbum skapa tips

De första viktiga dagarna, veckorna och månaderna i en bebis liv innebär många tillfällen som du vill minnas med speciella bilder. En fotobok är ett bra sätt att bevara alla de fantastiska ögonblicken. Från barnets första steg till första gången på stranden. Vad det än är kommer du älska att se tillbaka på det i många år framöver.

Läs våra tips och kolla in vår fotobok för inspiration.

Tips 1: Ta det månad för månad

Ordna dina foton i månadsmappar på datorn så att du lätt kan se tillbaka på specifika datum. Vi har många fler tips för hur du kan få ordning på bilderna här.

Tips 2: Använd olika designalternativ

Våra designalternativ för bebisböcker uppdateras regelbundet och ger en härlig känsla till fotoboken. Experimentera med layouter, ClipArt-element och bakgrunder för unika resultat. För ett ännu enklare alternativ, använd en av våra färdigdesignade bebis fotoböcker.

Tips 3: Fokusera inte bara på milstolparna

Du kommer att minnas första födelsedagen och första julen under många år, försök att även ta med foton från de stunder som du kanske glömmer. En dag i parken är till exempel en bra anledning till att ta bilder.

Tips 4: Använd inte bara foton.

Allt du kan skanna kan användas i barnets första fotoalbum. Att skanna in inbjudan till första födelsedagskalaset eller födelseannonsen är ett bra sätt att göra fotoboken riktigt speciell. Du hittar fler idéer om att skanna minnessaker i det här blogginlägget.

Du hittar mer om vårt utbud av fotoböcker här och i galleriet #mittönskefoto finns mer inspiration och idéer för din bebis fotobok. Titta även under hashtaggen #mittönskefoto på Instagram eller Twitter och se vad andra har skapat. Du kan även ladda upp dina egna kreationer för att inspirera andra.

Kommentarer