close

__welcomeModal.photobox.title __welcomeModal.posterXXL.title

__welcomeModal.photobox.discount.percentage1 __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
__welcomeModal.photobox.discount.description1 __welcomeModal.posterXXL.discount.description1
__welcomeModal.photobox.discount.percentage2 __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
__welcomeModal.photobox.discount.description2 __welcomeModal.posterXXL.discount.description2
__welcomeModal.photobox.btn __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
__welcomeModal.generic.recommendedBy

__welcomeModal.photobox.moreInfo.title

__welcomeModal.photobox.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.photobox.moreInfo.terms

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
  1. Hem
  2. Fotokort
  3. Save the date kort
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

25% rabatt när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: ALLT2023

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, studentprodukter eller fraktkostnader.

Save the date kort

Låt familj och vänner delta i nedräkningen till er stora dag med personliga save the date kort. Hitta den perfekta designen som passar till bröllopstemat och skapa sedan personliga save the date kort som ett första steg mot ceremonin.

Save the date kort

Det är officiellt - du har satt ett bröllopsdatum. Nu när du har börjat att planera ert bröllop är det dags att låta era nära och kära få veta. Ett save the date-kort för ert bröllop är det perfekta sättet att hålla era favoritpersoner i loopen och se till att de finns där för er under en av de mest minnesvärda dagarna i era liv.

Planera ditt save the date-kort med önskefoto

Dina save the date-kort bör skickas ut senaste sex månader före bröllopet, om inte tidigare. Detta är väldigt viktig om du skickar ut save the date-kort till ett destinationsbröllop för att se till att dina gäster har tillräckligt med tid att boka sin resa. Hos önskefoto kan du beställa save the date-inbjudningar i 10 pack, inklusive kuvert. Beställa så många du behöver för att säkerställa att alla dina nära och kära är där när ni knyter hymens band.

Save the date-idéer och mallar

Första intrycket betyder mycket. Dina save the date-kort är det perfekta sättet att ge dina gäster en första glimt av designen och temat för er stora dag. Kolla igenom vårt utbud av save the date-designs för att hitta den perfekta matchningen till din bröllopspalett och stil. För ett naturligt utomhusbröllop kanske du väljer en av våra mer rustika save the date-designs? Från våra vackraste blommiga kort hela vägen till våra mest stilrena och enkla save the date-kort, här kan du hitta det kort som bäst matchar ditt bröllop och låta dig inspireras. Eller våga välja ett tomt kort för att designa ditt eget perfekta save the date-kort som blir helt unika för dig.

Skapa dina egna save the date-kort online

När du har hittat de perfekta save the date-korten väljer du mellan vikta och två-sidiga format och börjar anpassa din design. Varför inte börja med att lägga till din favoritbild av er som par? Placera det längst fram och mitt på mallen för att skapa ett vackert minne som du kan dela med dina nära och kära. Lek med färger, bakgrunder och illustrationer för att helt anpassa dina save the date-kort och matcha ditt bröllopstema.

Till sist är det dags att lägga till en bildtext. Om du är osäker på vad du ska skriva på save the date-kortet kan du fokusera på några nyckeldetaljer och låta dina bilder tala för sig själva. Se till att du skriver en text som bjuder in till ert bröllop, dina namn och - naturligtvis - datumet. Om du redan vet var bröllopet kommer att äga rum kan du lägga till staden också. Avsluta sedan med att berätta för dina framtida gäster att mer information följer.

Framkalla dina save the date-kort

När du är nöjd med dina save the date-kort klickar du på "Lägg i kundkorgen" och få dem hemskickade. Du ombeds att ge ditt projekt ett namn och spara det. Så när det är dags att börja skapa de officiella bröllopsinbjudningarna har du din mall redo. Här kan du granska din beställning och göra några sista småändringar för att dina save the date-kort ska bli helt perfekta, som storlek och papperstyp. Välj mellan matt eller extramatt papper för en mer definierad look eller ta en högglansig finish för att ge ditt save the date-kort extra glans. Nu är du redo att beställa dina save the date-kort från önskefoto.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 556 recensioner

slim_arrow_left

Allt blev som vi förväntat oss


Bengt Nimander

Jag är väldigt nöjd med korten vi beställde! Blev precis som jag tänkt mig.


Isabelle Cedhagen

bra fina bilder!!


kund

Finfina grejer


Thomas H

Jättenöjda


Rebecka Herdevall

Vi var så nöjda med de tackkort vi beställde efter vår mammas begravning!


Mona Svensson
slim_arrow_right

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 ,- rabatt på din nästa beställning!

Läser in
newsletter.message.error Nyhetsbrev - tack för att du prenumererar Det verkar som om din e-postadress kan ha ett stavfel. Var vänlig dubbelkolla!