close

Välkommen!
Som tidigare Photobox kund får du rabatt hos önskefoto
__welcomeModal.posterXXL.title

40% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage1
På beställningar
över 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description1
25% __welcomeModal.posterXXL.discount.percentage2
På beställningar
under 500 kr
__welcomeModal.posterXXL.discount.description2
BÖRJA NU __welcomeModal.posterXXL.btn
Rabattkod:
Önskefoto rekommenderas av

Beställ dina fotoprodukter hos önskefoto

Photobox Sveriges webbplats har stängts ner och du kan inte längre skapa eller beställa fotoprodukter därifrån. Du blir därför rekommenderad att fortsätta skapa dina fotoprodukter med önskefoto som är Photobox partner varumärke och har skapat fotoprodukter av hög kvalité i nästan 50 år. Vi är övertygade om att du kommer att älska var och en av våra produkter, därför erbjuder vi en 100% nöjd-kund-garanti. Så ta del av vårt fantastiska välkomsterbjudande och börja skapa idag med upp till 40% rabatt!

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort, student produkter eller fraktkostnader. Rabatten kan inte erhållas på redan gjorda och betalda beställningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges. Osäker på hur koden används klicka här.

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.title

__welcomeModal.posterXXL.moreInfo.text

Villkorslim_arrow_right Villkorslim_arrow_down __welcomeModal.posterXXL.moreInfo.terms
  1. Hem
  2. Fotokort
  3. Save the date kort
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.
0
Dagar
0
Tim.
0
Min.
0
Sek.

20% rabatt när du handlar för över 250 kr |  

Rabattkod: PRESENT20

Läs mer Stäng arrow_right

Ange rabattkoden i kundvagnen när du beställer, och rabatten kommer att dras av innan du betalar. Erbjudandet gäller ej på presentkort eller fraktkostnader.

Save the date kort

Låt familj och vänner delta i nedräkningen till er stora dag med personliga save the date kort. Hitta den perfekta designen som passar till bröllopstemat och skapa sedan personliga save the date kort som ett första steg mot ceremonin.

Save the date kort

Det är officiellt - du har satt ett bröllopsdatum. Nu när du har börjat att planera ert bröllop är det dags att låta era nära och kära få veta. Ett save the date-kort för ert bröllop är det perfekta sättet att hålla era favoritpersoner i loopen och se till att de finns där för er under en av de mest minnesvärda dagarna i era liv.

Planera ditt save the date-kort med önskefoto

Dina save the date-kort bör skickas ut senaste sex månader före bröllopet, om inte tidigare. Detta är väldigt viktig om du skickar ut save the date-kort till ett destinationsbröllop för att se till att dina gäster har tillräckligt med tid att boka sin resa. Hos önskefoto kan du beställa save the date-inbjudningar i 10 pack, inklusive kuvert. Beställa så många du behöver för att säkerställa att alla dina nära och kära är där när ni knyter hymens band.

Save the date-idéer och mallar

Första intrycket betyder mycket. Dina save the date-kort är det perfekta sättet att ge dina gäster en första glimt av designen och temat för er stora dag. Kolla igenom vårt utbud av save the date-designs för att hitta den perfekta matchningen till din bröllopspalett och stil. För ett naturligt utomhusbröllop kanske du väljer en av våra mer rustika save the date-designs? Från våra vackraste blommiga kort hela vägen till våra mest stilrena och enkla save the date-kort, här kan du hitta det kort som bäst matchar ditt bröllop och låta dig inspireras. Eller våga välja ett tomt kort för att designa ditt eget perfekta save the date-kort som blir helt unika för dig.

Skapa dina egna save the date-kort online

När du har hittat de perfekta save the date-korten väljer du mellan vikta och två-sidiga format och börjar anpassa din design. Varför inte börja med att lägga till din favoritbild av er som par? Placera det längst fram och mitt på mallen för att skapa ett vackert minne som du kan dela med dina nära och kära. Lek med färger, bakgrunder och illustrationer för att helt anpassa dina save the date-kort och matcha ditt bröllopstema.

Till sist är det dags att lägga till en bildtext. Om du är osäker på vad du ska skriva på save the date-kortet kan du fokusera på några nyckeldetaljer och låta dina bilder tala för sig själva. Se till att du skriver en text som bjuder in till ert bröllop, dina namn och - naturligtvis - datumet. Om du redan vet var bröllopet kommer att äga rum kan du lägga till staden också. Avsluta sedan med att berätta för dina framtida gäster att mer information följer.

Framkalla dina save the date-kort

När du är nöjd med dina save the date-kort klickar du på "Lägg i kundkorgen" och få dem hemskickade. Du ombeds att ge ditt projekt ett namn och spara det. Så när det är dags att börja skapa de officiella bröllopsinbjudningarna har du din mall redo. Här kan du granska din beställning och göra några sista småändringar för att dina save the date-kort ska bli helt perfekta, som storlek och papperstyp. Välj mellan matt eller extramatt papper för en mer definierad look eller ta en högglansig finish för att ge ditt save the date-kort extra glans. Nu är du redo att beställa dina save the date-kort från önskefoto.

Andra som älskar våra fotokort

4 baserat på 616 recensioner

slim_arrow_left

Enkel att tillverka och fin att skicka.


Agneta

Jag är nöjd, fina kort och bra leverans.


Karin Aiff

Mycket nöjd kund!


Terese Nohrborg