Hur du skapar en årsbok med önskefotos app

Skriven av Onskefoto, 3 januari 2024

SKAPA DIN ÅRSBOK

Årsböcker är ett utmärkt sätt att samla alla speciella ögonblick och minnen från det gångna året – både de bra…och de lite galnare missödena.
I den här bloggen tänkte jag visa dig hur du skapar din alldeles egna årsbok.

Det första du måste göra är att ladda ner önskefoto appen om du inte redan har den och sen måste du skapa ett konto. Är det första gången du använder appen så kanske du också måste ge tillgång till dina bilder.

En av de bästa tipsen till att skapa en fantastisk årsbok är att sortera dina bilder efter månader. Det kommer hjälpa dig att både strukturera och planera din bok steg för steg. Gör du det till en vana att alltid sortera dina bilder kommer du alltid att ha uppdaterade minnen att jobba med. Dessutom så sparar du ganska mycket tid när du ska ta fram boken.

Använder du minbildbank-appen så kommer den automatiskt att sortera dina bilder i en tidslinje.

Nu när du har organiserat dina bilder så kan du börja anpassa layouten på din årsbok. Här kan du anpassa layouten på varje sida, antingen genom att ändra antalet bilder på varje sida, lägga till bildtext, eller ändra bakgrundsfärgen.

När du lägger till bildtext kan de hjälpa dig att minnas de speciella ögonblicken bättre, men de kan också ge en lite mer känslomässig eller humoristisk touch till din årsbok.

Och här har du det! Årets bästa minnen samlade i en bok. Det här är ett fint tillägg till hemmet. Det kommer skapa många mysiga blädderstunder tillsammans. Dessutom kan du också beställa kopior av boken och ge bort till någon du tycker om, som mormor till exempel – det kommer hon gilla!