Hur du avgör vilket fotoboksprogram från önskefoto som är rätt för dig

Skriven av Onskefoto, 21 juni 2019

Slår du alltid på stort i dina fotoboksdesigner från [önskefoto] eller föredrar du det enkla? Ta reda på vilket av våra fotoboksprogram som passar din kreativa stil med denna enkla guide.

Antingen du föredrar att ta god tid på dig med en fotobok från önskefoto eller gillar att bara skapa mindre fotopresenter när du är på väg, har vi ett fotoboksprogram för dig. Ta reda på vilket som fungerar bäst för ditt kommande projekt i denna enkla guide.

Alla våra fotoboksprogram har fantastiska tillägg för att göra ditt mästerverk hekt unikt, men det är några små skillnader mellan dem. Du kan välja ett av våra nedladdningsbara fotoboksprogram, som har de mest avancerade kreativa möjligheterna samt vårt Smart Assistent-verktyg. Sedan finns också vårt online-fotoboksprogram som är perfekt för mindre projekt som inte tar så lång tid. Vi kommer att beskriva vart och ett av nedanstående alternativ mer i detalj och du kan ta reda på mer om önskefoto-appen.

Nedladdningsbara redigeringsverktyg för Windows

För en helt anpassningsbar redigeringsupplevelse med massor av skaparverktyg till hands, är vårt nedladdningsbara fotoboksprogram för Windows rätt väg att gå. Det är vårt populäraste fotoboksprogram, med över en miljon nedladdningar som blir alltfler. Om du älskar att finjustera din fotobok och jobba på den en bra stund tills du har fått det exakta resultat som du vill ha, är detta det perfekta verktyget för dig. Du kan också spara ditt pågående arbete offline.

Du kan ladda ner det till ditt skrivbord så importerar det dina bilder från din dator eller direkt från dina sociala media till din fotobok. Och om du behöver lite hjälp med att sortera bilderna för din fotobok, kan du också använda Smart Assistent-verktyget i detta fotoboksprogram. Det väljer ut dina bästa bilder och hjälper dig skapa din fotobok i ett nafs.

Ladda ner skaparverktyget för Windows

Nedladdningsbara redigeringsverktyg för Mac

Föredrar du Mac framför Windows? Då är detta redigeringsprogrammet för dig. På samma sätt som med vårt skaparverktyg för Windows, kan du också ladda ner denna version och det har samma skaparverktyg att arbeta med, men ser ut och känns som Apple-enheterna du älskar. Du kan också använda Smart Assistent i skaparverktyget för Mac.

Skaparverktyget för Mac har särskild iPhoto-integration så att alla dina händelser, album och foton automatiskt öppnas när du går för att skapa din fotobok. Sedan är det superenkelt att börja – dra bara dina bilder och redigera dem precis som du vill, med allt från bakgrunder till clipart, mönster och ramar.

Ladda ner skaparverktyget för Mac

Skaparverktyg online

Skaparverktyget är snabbt och enkelt, så det är idealiskt om du inte kan lägga ner så mycket tid på din fotobok. Det är en förenklad version av våra nedladdningsbara fotoboksprogram, men det är fortfarande massor av verktyg som du kan skapa med. Du behöver inte ladda ner någonting för att börja, du kan arbeta direkt från din webbläsare så du kan ha din kommande fotobok klar för beställning på några minuter.

Men om du vill lägga ner lite mer tid på dina projekt, kan du spara dem på ett säkert sätt till en senare tidpunkt i ditt online-konto.

Börja online nu

Mobil-app

Låt kreativiteten flöda när du är på väg med vår mobil-app, för iOS och Android. Det är det perfekta skaparverktyget att använda när du har bråttom eller har ont om tid eftersom du kan skapa din fotobok när du sitter på bussen, väntar på tåget eller sitter och tar en kaffe. Redigeringsalternativen är mycket enklare för fotoböcker, så apparna är bäst för snabbare projekt som inte kräver så mycket anpassning, som t.ex. väggdekorationer, muggar, kalendrar och framkallningar. Vår app har till och med extra alternativ för vissa produkter som du inte hittar någon annanstans, som t.ex. färgglada retrobilder och muggar med bilder runt om, perfekta för panoramabilder.

Det är också lätt som en plätt att importera dina bilder till appen. Du kan få dina bilder direkt från ditt bildbibliotek, Dropbox, Facebook, Instagram och Google Photos.

Antingen du är noga med detaljer eller bara vill att det ska gå snabbt och lätt, hittar du det fotoboksprogram som är rätt för ditt kommande projekt. Så ladda ner eller börja online genast och glöm inte att dela nästa skapelse eller din fotobok från önskefoto med oss med #önskefoto på sociala media.

Ladda ner önskefoto appen