Presenttips till fars dag

Skriven av Onskefoto, 1 februari 2024

Pappa är självklart bäst! Om du vill hitta personliga presenttips till fars dag till din vardagshjälte, har vi samlat kreativa idéer för dig.

Pappa är någon som alltid finns där för oss i livet och kommer med hjälp och stöd. Trots det är det ofta svårt att hitta en lämplig present för att visa din uppskattning på ett bra sätt. Vi tycker att den bästa överraskningen är en fars dag-present med ett foto, eftersom den är personlig och sprider glädje i många år framöver. Vi har samlat fars dag-presenttips som garanterat gör succé. Låt dig inspireras och hitta den perfekta gåvan till fars dag.

En personlig farsdagspresent: fotomugg

Morgonkaffet smakar ännu bättre när pappa kan dricka det ur sin egen personliga mugg. En fotomugg är en klassisk present till fars dag – av goda skäl. Den är busenkel att designa och får honom att le varje morgon. Oavsett om du väljer ett särskilt ögonblick, gör ett fotocollage med massor av minnen eller bara skriver Världens bästa pappa på muggen, blir det garanterat en unik present till din pappa.

Vårt bästa tips: Om du planerar en överraskning till fars dag passar vår magiska mugg perfekt. Motivet visar sig först när muggen fylls med varm dryck och skapar en rolig överraskningseffekt.

Gullig fotobok i present till en nybliven pappa

Att bli pappa är en fantastisk känsla. Om du vill fira honom med en present på hans första fars dag, föreviga de första dagarna, veckorna och månaderna i en fotobok som den nyblivna pappan kan se tillbaka på i många år. Samla alla ljuvliga ögonblick i en personlig fars dag-bok – små som stora stunder. Längre fram blir fotoboken ett dyrbart minnesföremål som berättar historien om en unik tid.

Väggdekoration i fars dag-present till morfar

Överraska farfar på fars dag med ett familjefoto i en förstklassig väggdekoration som kan pryda hemmet. Använd ett släktporträtt, ett foto med barnbarnen eller gör ett collage över morfars bästa ögonblick och välj bland våra fem material. Vår favorit är en elegant canvastavla som får hemmet att kännas som ett konstgalleri. Ett modernt foto i en aluminiumtavla skapar i stället en elegant aura. Och med en träram av hög kvalitet blir väggdekorationen ett effektfullt blickfång. Vi kan lova att både morfar och farfar blir glada.

Framkallade bilder som sista minuten-present till pappa

Ingen panik, vi har också ett tips till dig som behöver en sista minuten-present till fars dag. Vad sägs om att framkalla minnen som pappa kan hålla i, röra vid och glädjas åt? Välj ut några av era favoritbilder och förvandla dem till kvalitetsbilder med några enkla klick – du kan till och med fixa detta på mobilen om du vill.

Om du har lite mer tid kan du göra ett collage av fotona eller skriva något fint på baksidan av de framkallade bilderna. Framkallade bilder är dock en häftig retropresent som alltid gör succé även på egen hand.

Fotomagneter med barnens teckningar

Till kylskåpet eller kontoret – med personliga magneter förvandlas varje titt på att göra-listan till ett leende. Magneter är roliga fars dag-presenter från barn, eftersom minstingarna kan hjälpa till med designen.

En gullig idé till fars dag är till exempel att förse magneterna med bilder på barnen eller foton av deras teckningar. Be barnen rita en teckning till pappa eller morfar, så kan vi lova att du snart har små konstverk som blir praktiska magneter och får mottagaren att le.

Fotopussel blir originella farsdagspresenter

Vill du hitta en speciell fars dag-present till din bonuspappa? Vad sägs om ett trendigt fotopussel? Tryck ett kärt minne på pusslet, så kan du sedan lägga det med din bonuspappa. Du kan också välja en bild på hans fyrbenta vän, från hans senaste semester eller hans favoritlag – vi kan lova att han blir glad.

Oavsett om du väljer vårt minipussel med 49 bitar eller ett XL-pussel med 2 000 bitar är ett fotopussel garanterat en fantastisk present till fars dag.

Fotokort i fars dag-present från bebis till blivande pappa

Bebisen har inte kommit ännu, men du vill kanske ändå fira den stolta pappan? Varför inte skruva upp förväntan med ett personligt kort? Du kan till exempel trycka ultraljudsbilden på kortet eller bara välja en kärleksfull hälsning till fotokortets framsida. Inuti finns det gott om plats att skriva några personliga rader till den blivande pappan.

Säg tack till pappan som redan har allt med en personlig fars dag-present som han får glädje av i många år. Du hittar ännu mer inspiration och fler presenttips till männen i ditt liv här. Vi hoppas att du får roligt när du skapar din personliga present – och umgås med din pappa!