Sju alla hjärtans dag-presenttips till honom

Skriven av Onskefoto, 1 februari 2024

Gör din älskade glad på alla hjärtans dag med en personlig present. Från aluminiumtavlor till magiska muggar – här har vi samlat tips på kreativa alla hjärtans dag-presenter till honom – mannen i ditt liv.

Vill du visa mannen i ditt liv hur mycket han betyder för dig? Vi tycker att det perfekta sättet att visa din kärlek är att skapa en valentine’s day-present för honom. Hos önskefoto hittar du massor av kreativa sätt att säga ”Jag älskar dig” till din stora kärlek. Från stora väggdekorationer till små fotoböcker – vi har både billiga och dyra alla hjärtans dag-presenter till honom som garanterat gör succé.

Ge bort fantastiska minnen som väggdekoration

Mobilens bildmapp är förmodligen fylld med bilder på er tillsammans – varför inte förvandla en av dem till en originell alla hjärtans dag-present till din sambo eller man? Till exempel en aluminiumtavla med matt finish och livfulla färger. Det är en trendig present som passar i alla hem. Låt ett enda foto få stå i centrum eller skapa ett collage med era höjdpunkter.

Om du inte vill använda en bild på er två kan du också förstora hans favoritbild från den senaste storstadssemestern eller välja ett svartvitt foto för det där lilla extra. Passar aluminium inte dig? Inga problem, vi har också väggdekorationer i andra material att välja mellan.

Styr upp året med en fotokalender

Till kontoret eller hemmet – en fotokalender är lika praktisk som personlig. Den påminner dig om alla viktiga datum och väcker liv i ett härligt minne varje månad. Så varför inte ge bort en kalender till din pappa i alla hjärtans dag-present? Oavsett om du gillar starka färger eller vill skapa en klassisk, stilren design, kan du välja bland massor av designs och anpassa kalendern efter tycke och smak.

Välj mellan vägg- och skrivbordskalendrar, olika storlekar och layouter och lägg sedan till dina bästa bilder. Och oroa dig inte – alla våra fotokalendrar kan inledas med valfri månad, så du kan ge bort dem även i februari. Lägg slutligen till personliga datum som födelsedagar, bröllopsdagar och individuella milstolpar – så är din alla hjärtans dag-present klar.

Magisk mugg i alla hjärtans dag-present till honom

Gör fikapausen lite mer personlig med en kreativ magisk mugg i alla hjärtans dag-present till din man. Vid en första anblick ser muggen klassiskt svart ut, men när du häller i varm dryck visar sig motivet under – ett foto av er två, en kärlekshälsning eller ett visdomsord. Det här blir en kärleksfull present med överraskningseffekt som garanterat får alla på gott humör på jobbet eller runt frukostbordet.

Fotobok i alla hjärtans dag-present till din pojkvän

Från små ögonblick tillsammans till stora milstolpar – berätta er kärlekshistoria med en fotobok och se tillbaka på alla äventyr ni har upplevt. Vi kan lova att den här alla hjärtans dag-presenten får honom att tappa hakan, oavsett om du väljer XL-storlek eller kompakt pocketformat.

Dokumentera era bästa minnen genom åren eller föreviga höjdpunkterna från er senaste resa – vi har fotoböcker på olika teman med fina designs som du kan anpassa efter egen smak. Och oroa dig inte – med vårt skaparverktyg för fotoböcker är det enkelt att skapa en personlig fotobok som lyfter fram er kärlekshistoria. Här har vi samlat användbara designtips.

Minnen som berör: Framkalla bilder

Det här är kanske lite gammaldags, men ändå något alldeles speciellt. Om du vill påminna din man om era upplevelser tillsammans, överraska honom med framkallade kvalitetsbilder. Även om vi kan bläddra bland fotona i mobilen på några sekunder känns det annorlunda att hålla riktiga, framkallade bilder i handen. Du kan också släppa loss kreativiteten och skapa ett collage eller skriva kärleksfulla hälsningar på baksidan av bilderna. Så här tycker vi: Framkallade bilder får extra poäng för sin retrokänsla och blir en cool alla hjärtans dag-present till honom.

Ge bort pusseltid tillsammans

Ett personligt pussel är en fin alla hjärtans dag-present till män som gillar att pussla, till exempel din pappa. De skapar en avkopplande stund tillsammans och påminner samtidigt om en favoritstund med dig. Och bäst av allt – ni umgås medan ni lägger det. Tryck pusslet med en bild på er två, en romantisk landskapsbild eller ett foto på en fyrbent vän för att skapa en helt unik alla hjärtans dag-present.

Visa din kärlek med fotomagneter

Vill du ge bort något både praktiskt och personligt? Då passar våra fotomagneter perfekt. De kan fyllas med roliga, romantiska eller minnesvärda ögonblick – och hålla fast komihåglapparna på kylen. Dessutom är de enkla att designa och håller länge. Vårt tips: Överraska nära och kära med en gullig hälsning på kylen genom att ge bort fotomagneter i alla hjärtans dag-present.

Oavsett om du vill göra en storstilad gest, ge bort något praktiskt eller romantiskt till din man på alla hjärtans dag, kan det aldrig bli fel med en personlig fotopresent. Skapa något lika unikt som er kärlekshistoria.