Sju alla hjärtans dag-presenttips till henne

Skriven av Onskefoto, 1 februari 2024

Från romantiska fotoböcker till unika väggdekorationer och gulliga fotomuggar – vi har massor av kreativa idéer som hjälper dig att hitta den perfekta alla hjärtans dag-presenten till kvinnan i ditt liv.

Vill du hitta en unik alla hjärtans dag-present för att visa din kärlek till din fru eller tjej? Lita på oss – det kan aldrig bli fel med en personlig fotopresent! Låt dig inspireras och utforska våra tips på personliga alla hjärtans dag-presenter till både mamma och dotter och visa din kärlek på ett kreativt sätt.

Er kärlekshistoria i ord och bild med en fotobok

Har ni så många minnen tillsammans att de kan fylla en bok? Då kan du göra det! En fotobok som berättar er kärlekshistoria är en romantisk present till din flickvän som dessutom är enkel att skapa. Samla bara de bästa bilderna från era gemensamma upplevelser och placera dem kronologiskt i fotoboken. Om du vill skapa ännu snabbare tar du hjälp av Smart Assistent.

När verktyget gjort sitt kan du anpassa boken med illustrationer, bakgrunder och ramar. Sedan lägger du sista handen vid din fotobok med några kärleksfulla rader. Om du fortfarande behöver lite hjälp med designen har vi samlat några tips här.

Fantastiska minnen som väggdekoration

Vilket är ditt bästa minne med din älskade? Varför inte föreviga det på en väggdekoration som ni kan njuta av gång efter annan? Oavsett om du väljer en enda bild eller gör ett collage blir en personlig väggdekoration en uppskattad alla hjärtans dag-present till din fru eller flickvän – och vi kan lova att den imponerar. Välj bland olika storlekar och välj det material som passar till bilden. Canvastavlor passar till exempel utmärkt till en pittoresk bakgrund och plexiglastavlor framhäver bildens färger på bästa sätt. I vår materialguide hittar du fler tips om väggdekorationer.

Tips! En väggdekoration med er bästa familjebild eller ett roligt foto på er fyrbenta vän blir också en uppskattad alla hjärtans dag-present till din mamma

Visa kärlek hela året med en fotokalender

Oavsett om ni är nygifta eller har varit gifta i många år är en personlig kalender alltid en romantisk alla hjärtans dag-present till din fru. Den gör henne sällskap under hela året och påminner om gemensamma upplevelser och milstolpar varje månad. Våra kalendrar kan inledas med valfri månad, så de kan enkelt ges bort i present även i februari.

Välj bara en av våra fördesignade designs och fyll kalendern med era bästa bilder. För att skapa en kalender med fulländad harmoni kan du välja bilder så att de passar årstiden och månaden. Därefter lägger du till viktiga datum som er bröllopsdag, födelsedagar och kommande evenemang för att göra kalendern ännu mer personlig.

Magneter i alla hjärtans dag-present till din bästa vän

Vem har sagt att kärlek alltid måste vara romantisk? På alla hjärtans dag visar vi vår uppskattning för nära och kära, så varför inte skapa alla hjärtans dag-presenter till din bästis för att visa hur viktig hon är för dig? Välj ut era största upplevelser tillsammans, roliga bilder och era mest minnesvärda äventyr och förvandla dem till coola fotomagneter. På så sätt kan du hylla din bästa vän på alla hjärtans dag och fira er vänskap.

Umgås över ett fotopussel

Den allra bästa alla hjärtans dag-presenten är förmodligen tid tillsammans. Gör något speciellt ihop genom att skapa ett personligt fotopussel till kvinnan i ditt liv, som ni kan lägga tillsammans och minnas. Ett pussel med 100 eller 200 bitar räcker till en mysig fikastund med pusslande. Med 1 000 eller 2 000 bitar kan ni å andra sidan få chansen att koppla av tillsammans med jämna mellanrum och lägga pussel.

Het kärlek med hjärtformad kopp

Om du vill väcka din flickvän på ett kärleksfullt sätt passar det perfekt med en fotomugg i alla hjärtans dag-present till henne. Morgonkaffet smakar garanterat bättre i hennes egen, personliga mugg, tryckt med ett favoritminne eller en kärlekshälsning. Vår favorit till alla hjärtans dag är definitivt den hjärtformade muggen, som gör din present extra romantisk med ett hjärtformat handtag som säger allt.

Kramgoa stunder med en fotokudde

Vad passar väl bättre till alla hjärtans dag än en fotokudde? Oavsett om du väljer ett foto på er tillsammans, en bild på er fyrbenta vän eller en gullig hälsning på kudden, så blir den en helt unik alla hjärtans dag-present till din dotter eller fru med maximal mysfaktor. För en lite lyxigare känsla kan du uppgradera från polyester till extra mjuk sammet. Den blir ett elegant och unikt tillskott i heminredningen.

Med personliga alla hjärtans dag-presenter till din fru eller flickvän kan du skapa något hon minns för alltid med några enkla klick. Utforska vårt sortiment med kreativa fotoprodukter och designa romantiska presenter som visar vad hon betyder för dig.