Allt du behöver veta om Panorama DeLuxe

Skriven av Onskefoto, 1 september 2023

Maximera effekten av dina bilder med våra fotoböcker med Panorama DeLuxe. Vi har gjort en kort introduktion till vad Panorama DeLuxe är och det bästa sättet att visa upp din fotobok.

Vår bindning Panorama DeLuxe tar dina fotoboksdesigner till nästa nivå. Du slipper vecket i mitten av fotoböckerna, så att bilderna fortsätter ostört över hela uppslaget – perfekt till dina finaste landskapsbilder, med andra ord. Här får du tips på vilka bilder du ska använda, hur du gör din fotobok och hur du visar upp den hemma.

Vad är Panorama DeLuxe?

Fotoböcker med Panorama DeLuxe använder en kombination av unika bindningstekniker som inte bara avlägsnar mittvecket i dina böcker, utan också ser till att uppslagen kan öppnas helt platt. Våra fotoböcker med Panorama DeLuxe använder specialpapper som är tjockare än i våra vanliga fotoböcker, och eftersom det inte är något veck mellan sidorna på uppslaget trycks bilderna sömlöst från vänster till höger.

PB_Layflat_Landscape-v2

När ska jag välja Panorama DeLuxe?

Panorama DeLuxe ser fantastiskt ut med alla sorters bilder, men det finns vissa foton som verkligen kommer till sin rätt när de används i en sådan fotobok.

What-is-layflat-premium-landscape-photos

Landskapsbilder
Skapa mesta möjliga effekt av din vackra solnedgång eller semesterbilderna genom att trycka dem på två hela sidor. Dina landskapsbilder kan verkligen imponera över ett helt uppslag.

What-is-layflat-premium-group-shots

Gruppbilder
Från födelsedagskalas till bröllop – de mest minnesvärda bilderna är de där alla gäster är med. Med Panorama DeLuxe riskerar ingen av gästerna att försvinna i mittvecket.

What-is-layflat-premium-collage

Collage
Med Panorama DeLuxe kan du samla alla dina favoritögonblick på bild till ett collage. Skapa en harmonisk samling från vänster till höger för att minnas alla underbara stunder på allt från familjesemestrar till examensfester.

Hur skapar jag en fotobok med Panorama DeLuxe?

Du kan välja Panorama DeLuxe direkt i skaparverktyget, både offline och online. Välj tillvalet antingen när du börjar göra boken eller lägg till det senare vid valet “Tillägg” i offline-verktyget eller vid “Bindning”i online-verktyget .

Vilken storlek ska jag välja till fotoboken?

Våra fotoböcker med Panorama DeLuxe är tillgängliga med hårt omslag i flera storlekar:

  • Stående L 21 x 28 cm
  • Kvadratisk L 21 x 21 cm
  • Kvadratisk XL 30 x 30 cm
  • Liggande L 28 x 21 cm
  • Liggande XL 39 x 29 cm

Hur ska jag visa upp den hemma?

Det fantastiska med fotoböcker med Panorama DeLuxe är att du kan anpassa dem efter inredningen, så att de verkligen pryder sin plats i hemmet. Du kan lägga boken öppen på soffbordet för att visa upp dina bästa ögonblick, eller ställa den i ett bokstöd och vända blad då och då för att visa upp nya bilder.

För fler tips på hur du skapar en fotobok, läs vårt blogginlägg Tre enkla sätt att skapa en fotobok. Vill du göra fotoböcker med det där lilla extra? Lägg till en glansig finish och när du är klar med fotoboken, dela en bild av din kreation med oss i sociala medier och tagga oss med #önskefoto.

Börja nu