Från mobil till mästerverk – överför dina bilder i bara några ögonblick

Skriven av Onskefoto, 7 september 2023

För smidigt över foton från mobilen till datorn genom att bara skanna en QR-kod. Äntligen slut på alla tidskrävande uppladdningar! Vårt nya verktyg hjälper dig att skapa fotoböcker snabbare än någonsin.

Vi är stolta över att kunna presentera vår nya bildöverföringsfunktion för mobilen – ett fiffigt sätt att få dina foton precis där du vill ha dem på bara några ögonblick. Vi vet alla hur det är. Mobilens bildmapp är proppfull med minnen som du vill dela och fira: barnets första steg, spontana picknickar i trädgården eller lata dagar när du lapar sol med dem du tycker mest om. Trots det kan det ibland finnas några tekniska gupp på vägen när du vill föra över dina digitala dyrgripar till en fotobok.

Med vår banbrytande fotoskannerfunktion i mobilen är det här ett minne blott. Redo att släppa loss kreativiteten?

Vad är egentligen fotoöverföringsfunktionen?

Det ska vara roligt att skapa en fotobok, från början till slut. Överförning av mobilbilder ingår i önskefotos skaparverktyg för både Mac och Windows och utgår från precis den här filosofin. Genom att bara klicka och snabbt skanna en QR-kod kan du smidigt överföra bilder från din mobila enhet eller från nära och kära – förutsatt att de är anslutna till samma trådlösa nätverk. Kombinera detta med de intuitiva designverktygen i vårt skaparverktyg, så får du smidigast tänkbara process för att skapa din nya fotobok.

Överför dina bilder i fem enkla steg

Helt utan kablar eller USB-minnen: Med vår innovativa funktion går det lekande lätt att överföra alla dina minnen från mobilen till vårt skaparverktyg. Oavsett om du är tekniknörd eller en nybörjare som precis har börjat utforska din fotoboksdesign, läs våra fem enkla steg för att använda den nya funktionen.

1. Ladda ner skaparverktyget

Hämta vårt exklusiva skaparverktyg.

2. Klicka på ikonen

Leta upp och klicka på ikonen Mobile photos transfer i verktyget.


Vår sprillans nya bildöverföringsfunktion för Windows-redigeringsverktyg – även tillgänglig på Mac.

3. Håll dig i nätverket

Se till att både mobilen och datorn är anslutna till samma trådlösa nätverk och skanna sedan QR-koden med mobilen.

4. Välj och överför

Välj ut dina favoritbilder och tryck på Upload.

5. Klart!

Nu finns alla dina bilder i skaparverktyget, där du kan använda dem direkt eller spara dem till kommande projekt.

Varför ska du använda bildöverföringsfunktionen?

Både för dig som gör flera fotoböcker per år och för dig som precis har tänkt skapa din allra första: Vi har lyssnat på våra kunders feedback när det gäller skapandeprocessen. Många uttryckte att det kan vara svårt och krångligt att sammanställa och överföra bilder.

Så i stället för att trötta ut tummarna under långdragna överföringar kan du nu bara skanna en QR-kod för att skicka dina foton precis dit du vill ha dem. Mindre väntan betyder mer tid över till det roliga: Att utforska din fotoboksdesign, släppa loss kreativiteten med layouter och väva samman historierna som gör din fotobok helt unik – alltsammans utan frustrerande tekniska hinder på vägen.

Samarbeta om fotoböcker smidigt och lätt

Ett av våra favoritsätt att skapa en extra speciell fotobok är att göra den tillsammans med vänner eller familj – för att behålla själva eller ge bort. Gör det hela extra skoj genom att boka in en kväll när ni alla kan ses och – med hjälp av vår nya bildöverföringsfunktion – smidigt samla alla era favoritbilder och fira några av era mest minnesvärda upplevelser tillsammans.

Det spelar ingen roll om bilden är din eller någon annans, bara klicka och skanna QR-koden så kan alla bidra – se bara till att ni alla är anslutna till samma trådlösa nätverk. Och med vårt användarvänliga skaparverktyg nära till hands kan bilderna smidigt sammanställas till er personliga och kreativa berättelse.

Livets små viktiga stunder förtjänar att förevigas och det görs allra bäst med en personlig fotobok. Har du redan en idé om ett speciellt fotoboksprojekt? Börja samla dina bilder och sätt fart på den kreativa processen! Är du en spontan konstnär? Kasta dig in och skapa något du kan bevara för alltid. Det är din historia och dina minnen – och nu är det enklare än någonsin att dela dem.

Klicka nedan för att prova vår nya bildöverföringsfunktion för mobilen och förvandla dina digitala berättelser till en fin fotobok redan idag.

Börja nu