Sju titlar till bröllopsboken som berättar er kärlekshistoria

Skriven av Onskefoto, 22 mars 2024

Har ni svårt att välja titel till er bröllopsbok? Utforska våra sju unika titelidéer, från låttitlar som sjunger om romantik till en stilren rubrik med ert nya namn. Läs vidare för att hämta inspiration och komma igång med att skapa er egen magiska minnesbok hos önskefoto.

En bröllopsfotobok är inte bara en hyllning till er dag – bröllopsdagen är ett viktigt kapitel i er kärlekshistoria som ni säkert vill se tillbaka på under resten av livet. Oavsett om den markerar början på en underbar resa tillsammans eller nästa steg i en långvarig och kärleksfull relation, finns det inget bättre sätt att bevara stundens magi än en personlig bröllopsbok.

Bröllopsfotoböcker – er kärlekshistoria

Bröllopsalbum är mycket mer än bara en samling med bilder. Varje sida berättar en historia – från den nervösa väntan inför vigseln till de hjärtknipande löften som utbyts och hela det härliga firandet efteråt. Förvandla ögonblicken till en gripande berättelse som ni kan bevara för alltid. Eller varför inte beställa flera exemplar av bröllopsboken och ge bort dem till nära och kära som delade er dag? Men frågan kvarstår: Vad ska ni välja för titel till en så här viktig fotobok?

1. Låttitlar

Om musiken spelade en av huvudrollerna under er stora dag, låt en låttitel bli namnet på er bröllopsfotobok. Musiken kan bli soundtrack till er kärlekshistoria, oavsett om det är sången som spelades under bröllopsvalsen eller en låt som betyder mycket för er två.

Tre bröllopssånger som passar bra som fotobokstitlar: Perfect (Ed Sheeran), Stand by Me (Ben E. King), Öppna din dörr (Tommy Nilsson). Välj vårt fördesignade bröllopsfotoalbum Handgjord kärlek och lek loss med olika låttitlar och bilder från bröllopsvalsen.

2. Du och jag

Ibland fungerar det bäst att skapa något enkelt och jordnära som passar er personlighet som par. Gör boken personlig genom att använda era förnamn som titel på fotoboken och lägga till bröllopsdatumet under. Välj sedan en av era favoritbilder från den stora dagen och skapa en fotobok som verkligen känns som er två.

3. Förseglat

Skapa en romantisk fotobok på sagotema genom att välja exempelvis Förseglat, som elegant kan förses med era namn och eventuellt ett nytt efternamn under. Det här klassiska alternativet ger bröllopsboken en elegant och tidlös känsla som fångar den eviga kärleken mellan dig och din partner.

4. Den bästa dagen i våra liv

Skapa en personlig fotobok med en rörande fras som ”Den bästa dagen i våra liv”. Ta en titt på våra temaböcker Botaniskt bröllop eller Färsk persika för att skapa en jordnära och intim design som perfekt fångar själva essensen av er speciella dag.

5. Det är inte resan, utan målet

Om ni vill skapa en fotobok som sticker ut, prova att använda ett fint citat som titel på ert bröllopsfotoalbum. Om ni avlade era löften mot en spektakulär bakgrund kan det passa bra med frasen ”Det är inte resan, utan målet”. Använd gärna vår designade temabok Elegant stil eller släpp loss kreativiteten genom att utgå från en tom canvas.

6. Gulliga smeknamn

Har du och din partner gulliga smeknamn på varandra? Visa upp er kärlek genom att använda båda era smeknamn som titel på fotoboken. Prova dem med vår temadesign Ögonblicksbilder och komplettera med fina spontanbilder från den stora dagen.

7. Vår bröllopsdag

Ni kan också välja en klassisk titel som Vår bröllopsdag, det är ett tidlöst alternativ som exakt fångar essensen av den stora dagen. Det kan vara fint att lägga till bröllopsdatumet under titeln eller använda ert nya efternamn för att skapa personlig inramning och fånga den rörande sinnesstämningen i er fotobok.

Er bröllopsdag är en milstolpe i er gemensamma historia och er kärleksberättelse förtjänar att firas. En vacker fotobok i hög kvalitet är ett perfekt sätt att göra just det. Börja skapa er bröllopsfotobok i dag hos önskefoto!