6 tackgåvor efter bröllopet

Skriven av Onskefoto, 19 april 2024

Från personliga små presenter till sötsaker – våra 6 tips på tackgåvor efter bröllopet blir ett fint sätt att tacka nära och kära som delade er dag.

Dela glädjen med gästerna efter er stora dag med våra 6 tips på tackgåvor efter bröllopet som är lätta att fixa, snälla mot plånboken och garanterat blir en uppskattad överraskning.

1. Fotomagneter

Förvandla de bästa bilderna från er stora dag till enkla minnesföremål genom att ge gästerna några magneter. Våra personliga fotomagneter skapas med några enkla klick – det enda du behöver göra är att välja storlek S (5 x 5 cm) eller L (7,5 x 7,5 cm) och lägga till bilder. Sedan kan du pusta ut och invänta leveransen av set med nio magneter i ett flexibelt material som enkelt kan delas för att sprida kärlek och skratt i gästernas hem.

2. Blommande växter

En fin tackgåva som varar länge (precis som er kärlek) är små blommande krukväxter att överraska gästerna med. De här prisvärda men trendiga inredningsdetaljerna passar i alla hem och kräver inte så mycket omvårdnad – perfekt till alla gäster alltså, även de som saknar gröna fingrar.

3. Fotomuggar

En personlig fotomugg blir en härlig tackgåva efter bröllopet för att få gästerna att tacka ja till morgonkaffet varje dag. Välj bara ut den bästa gruppbilden från er stora dag, så trycker vi den på en porslinsmugg av hög kvalitet som tål både mikrovågsugn och maskindisk. Kan du tänka dig något bättre sätt att börja dagen än med kaffe eller te omgivet av romantik?

4. Tackkort

Det mest självklara sättet att tacka gästerna från hjärtat är naturligtvis med ett personligt tackkort. Välj en kortdesign som passar till bröllopets tema, lägg till bilder från den stora dagen som berättar er kärlekshistoria och anpassa kortet efter hjärtats lust. Våra fotokort levereras i 10-pack med vita kuvert, redo att glädja alla era gäster.

5. Framkallade bilder

När den stora dagen är över har ni förmodligen fyllt mobiler och kamerarullar till bristningsgränsen. Varför inte väcka liv i alla bilder och förvandla stora ögonblick som ni delat med olika gäster till framkallade bilder att skicka i tackgåva? Du kan antingen rama in dem innan du ger bort dem till gästerna eller bara skicka med dem med tackkorten som en extra överraskning. Det är enkelt och stressfritt att skapa framkallade bilder i vår app – överför bilder direkt från mobilen eller sociala medier, välj storlek och matt eller glansig finish samt vit kant som tillval om du föredrar en retrolook. Prisvärda tackgåvor efter bröllopet med några enkla tryck? Ja tack!

6. Choklad

Det kan aldrig gå fel med sötsaker! Oavsett om du satsar på dekadenta praliner eller en klassisk blandask är choklad en traditionell tackgåva som garanterat går rakt in i både hjärtat och magen på era bröllopsgäster.

Tackgåvor är ett fint sätt att tacka alla gäster som var med och gjorde er dag så fantastisk – och vi kan lova att de kommer att uppskatta de här idéerna. Vilken ska du välja?