Fotoboksförslag till en speciell person

Skriven av Onskefoto, 5 april 2023

Det kan inte vara enklare än att skapa en fotobok från önskefoto till dina favoritpersoner. Prova vår praktiska guide till hur du gör en bok till familjemedlemmar och vänner.

Nu mer än någonsin är det bra att ha en fantastisk person i ditt liv. Antingen det är din partner, dina föräldrar, syskon eller bästa vän har dessa personer funnits med dig under dina viktigaste ögonblick. Så nu är det dags att skapa någonting verkligt personligt till dem — deras egen fotobok. Någonting som innehåller alla dessa fantastiska stunder ni delat och en nuvarande som ni båda kan njuta av. Om du firar en årsdag, en födelsedag eller bara vill visa någon att du tänker på honom/henne, kommer en fotobok från önskefoto att göra din speciella person glad.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefotos
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Och snabba och enkela beställning online

Fotoboken till din andra hälft

Att skapa en fotobok till din partner är en jubileumspresent utöver det vanliga. Fullproppad med alla de speciella, känslosamma och minnesvärda ögonblicken ni har upplevt tillsammans; ett perfekt sätt att se tillbaka på berättelsen om er två. Kom ihåg att ta med bilder från er första dejt, er första semester eller när ni flyttade till er första lägenhet. Du kan lägga in illustrationer eller enkelt lägga till din egen text i boken — så var beredd med citat från filmer eller låttexter som tycks handla om er två. Det är en present som garanterat gör er glada- — och kanske får er att fälla en tår. Kolla in lite av vår inspiration för fotoböcker som hjälper dig bli kreativ.

Fotoboken till din bästa vän

Din bästa vän är en av de viktigaste personerna i din värld. De är familjen som du valt och personen du oftast vänder dig till. Vännen som funnits i upp- och nedgångar i ditt liv och som du delat fantastiska ögonblick med, så varför inte göra dem glada med en fotobok dedikerad till er två? Skapa någonting som sammanfattar er vänskap med öppenhjärtiga bilder, fåniga skämt, roliga berättelser och magiska ögonblick. Antingen det är till en födelsedag eller bara som en överraskningspresent för att visa att du saknar dem; detta är något de kommer att älska i många år framöver. Få inspiration till fotoböcker här.

Fotoböcker till mamma

Din mamma har varit med dig från dag ett. Att göra henne glad är ett fint sätt att låta henne veta att du tänker på henne. För att göra en fotobok av henne under årens lopp, samla så många bilder av mamma som du kan. Tala med vänner från skolan, högskolan och arbetsplatsen och med resten av hennes familj — du vet att du kommer att få fantastiska anekdoter från dem alla. Din mamma kommer inte att kunna sluta le när hon ser allt i en vacker bok. En fotobok är en fantastisk födelsedagspresent eller så kan du överraska henne med en och ta med henne på en resa till minnenas allé. För förslag på hur du kan skapa en bok till någon från alla år, från dagen de föddes fram till idag, kolla in detta exempel här.

Fotoboken till din pappa

Vad kan vara ett bättre sätt att göra pappa glad än att skapa hans egen bok om pappa? Snacka med hans vänner, kollegor och resten av er familj för att samla hans fånigaste skämt, pinsamma berättelser, favoritcitat från filmer och låtar han älskar att spela. Hellre än arrangerade porträtt, skaffa så många bilder du kan på honom där han är världens bästa pappa. Det är en trevlig present till fars dag, hans födelsedag eller bara som en överraskning. En fotobok från önskefoto är något han kommer att älska att läsa många, många gånger. Om du behöver kreativa förslag ta då en titt på dessa förslag på fotoböcker för att få inspiration.

Fotoboken till ditt syskon

Din bror eller syster är ofta din första vän — ni har känt varandra hela livet. De är någon du alltid kan tala med och som kan göra dig glad bara genom att utbyta blickar bland en grupp människor. Eftersom ni delat nästan allt, vet ni alla de roliga historierna, galna ögonblicken, kärlekar och hjärtesorger i varandras liv. Ge dem en fantastisk överraskning med en unik fotobok full av minnena ni delat tillsammans. Från bilder av era första skoldagar ända till bröllop och barn; det är en fotopresent de alltid kommer att älska.

Dessa är alla fantastiska presentförslag och en personlig fotobok är det perfekta sättet att göra någon glad — glöm inte att du kan göra en fotobok till dig själv också. Alla önskefotos fotoprodukter är ett perfekt sätt att sprida glädje i sommar. Oavsett om du skickar en uppsättning bilder till en vän eller om du skapar en egen vacker fotobok — börja skapa nu och dela med dig av ditt leende i sommar.

Börja skapa