Åtta härliga julklappstips för honom

Skriven av Onskefoto, 23 oktober 2023

Det kan vara svårt att handla julklappar till män, vare sig det är till pappa eller kollegorna på jobbet. Här får du inspiration till årets personliga julklappar.

Julen närmar sig, men det kan vara svårt att komma på vad du ska ge till männen i ditt liv. Fotoprodukter är enkla att göra personliga och blir uppskattade presenter till nära och kära. Läs vidare för fler tips på vad du kan ge till pappor, bröder och killen.

Enkelt och effektfullt – väggdekoration till pappa

Varför krångla till det? Ge pappa en fin väggdekoration. Den pryder sin plats på kontoret eller över soffan i vardagsrummet. Svårt att välja bild eller material? Kolla in vår blogg om hur du skapar den perfekta väggdekorationen till ditt hus. Proffstips: Välj ett material till väggdekorationen som matchar fotona. Canvas ger till exempel familje- och naturbilder en varm och ombonad känsla. Aluminium kan passa bättre till något mer elegant och modernt.

Om väggdekorationer inte är hans grej blir det oftast succé med en personlig mugg till morgonkaffet. Svårt att bestämma hur muggen ska se ut? Välj en beprövad klassiker som ”Världens bästa pappa” eller skriv ett av din pappas klassiska skämt omgivet av roliga foton på familjen.

Kokbok till morfar eller farfar

Om din morfar eller farfar är duktig på att laga mat älskar du förmodligen att bli bjuden på någon av hans paradrätter. Mat är ju en viktig del av alla jultraditioner, så du kan räkna med att familjen kommer att äta minst ett av hans recept. Så varför inte överraska med en alldeles egen kokbok?

Fråga runt i släkten och bland hans vänner och be om recepten på hans främsta paradrätter. Du kan också göra en djupdykning i byrålådan och leta fram bilder från familjefiranden, födelsedagar eller bröllop – olika tillfällen när rätterna garanterat har serverats. Med en av våra temamallar är det sedan enkelt att skapa en fantastisk kokbok – bara lägg till recepten, överför bilder och luta dig tillbaka och vänta på att din personliga kokbok ska komma.

En gullig fotobok till din kille

När det gäller pojkvänner kan det vara svårt att välja bland alla bra idéer. Varför inte göra en fotobok till jul? Du kan designa den utifrån ett tema, som ert husdjur eller allt kul ni haft tillsammans. När du väl har valt bilder går det snabbt och smidigt att skapa med en fördesignad temabok, och vi kan lova att resultatet ser proffsigt ut. Du kan också göra en fotobok med hans fritidsintressen – om han älskar att laga mat blir han garanterat glad för en kokbok med hans favoriträtter. Behöver du mer inspiration? I den här bloggen hittar du mer idéer om hur du skapar en fotobok.

Skapa en sagobok till din son

Din sons kreativitet har inga gränser. Lyft fram den med en fotobok om hans största intresse. Varför inte låta din son bli hjälte i en helt egen sagobok? Med våra fördesignade mallar kan han bli superhjälte, dinosaurieexpert eller till och med astronaut.

Du kan skapa en egen saga med den valda designen och bilderna du har lagt till. Dessutom finns det massor av ramar, clip arts och till och med pratbubblor att välja mellan. Han kommer att älska den här unika tolkningen av sagostunden.

Framkalla minnen och dela dem med farfar

I dag är det flesta foton digitala, men visst är det något speciellt med bilder som vi kan hålla i? Om dina barn har svårt att komma på en bra julklapp till farfar i år är framkallade bilder ett roligt sätt att minnas allt ni hittat på tillsammans. Om du redigerar foton i vår mobilapp kan du till och med framkalla retro bilder med en vit kant som påminner om gammaldags polaroidbilder. Vi kan lova att han blir glad för bilder att hänga på kylskåpet eller stoppa i plånboken.

Planeringskalender till brorsan

Kalendrar är en enkel och praktisk present som räcker hela året – perfekt som julklapp till brorsan. Hjälp honom att hålla koll på schemat med hans allra bästa bilder. Precis som i alla våra fotoprodukter kan du anpassa kalendern precis som du vill ha den. Lägg gärna till familjens viktiga evenemang och födelsedagar som personlig inramning.

Gör en mugg till kollegan

Ibland är de klassiska presenterna också de bästa. Om du har tänkt ge en julklapp till någon på jobbet är en personlig mugg både uppskattat och lagom ambitiöst. Du kan lägga till bilder och interna skämt i vårt redigeringsverktyg, eller kanske ett favoritcitat som motivation. Den här omtänksamma presenten är en av våra bästsäljare – och alla älskar att få en. En mugg är alltid en rolig och personlig present, oavsett om du siktar på ett gapskratt eller ett varmt leende.

Vi vet att det kan vara hektiskt att handla klappar när julen närmar sig, så vi hoppas att den här bloggen ger dig användbara presenttips. Välj julklappar från önskefoto – vi kan lova att dina nära och kära uppskattar våra personliga och unika presenter. Klicka bara på knappen nedan för att komma igång.

Börja skapa