Fem sätt att bli kreativ med en fotomugg

Skriven av Onskefoto, 20 februari 2020

Gör morgonens första kopp kaffe lite roligare med en fotomugg med dina favoritögonblick.

Våra fotomuggar är en fantastisk gåva till dig eller en speciell person och med både våra skrivbords- och appredigeringsprogram är de hur lätta som helst att skapa. Vi har sammanställt en snabblista med de extra steg du kan ta för att göra dina ännu mer speciella med våra tillägg.

Välj din favoritbild

Ett uppenbart val, men allt börjar här. Antingen du väljer en busig familjebild eller en bild av din favoritplats i världen, tänk på att välja en bild du kommer att älska att se varje dag.

Kan du inte välja bild? Inga problem

Vår mobilapp (finns på iOS– och Androidenheter) har massor av exklusiva funktioner och en är en layout medflera bilder. Så om du inte kan välja mellan en strandbild och en julbild, måste du inte göra det.

Enbild från handtag till handtag

Ett annat exklusivet val i din mobilapp är panorama-funktionen där dina bilder – ja, du har gissat rätt – går från handtag till handtag. Perfekt för bredare bilder som annars skulle se lite malplacerade ut på sidan på en mugg.

Skapa med illustrationer

Med våra onlineredigeringsprogram kan du lägga till massor av illustrationer för lite extra kreativ känsla. Vår katalog har designer som passar alla teman, så hugg in och hitta det perfekta valet för din mugg.

Lägg till ett roligt meddelande

Om du gör din mugg med våra online- eller skrivbordsredigeringsprogram, kan du lägga till din egen anpassade text till designen. Med ett urval av 60 teckensnitt i 30 olika färger, kan du lägga till ditt meddelande, på ditt sätt.

När du har skapat din mugg och den hittat sin plats i ditt köksskåp, dena den med #önskefoto så lägger vi ut dina favoriter i vårt flöde. Har du några andra kreativa förslag? Tala om dem för oss i kommentarsfältet nedan.