Låt dig inspireras av bröllopsidéer som hjälper dig att komma ihåg din stora dag

Skriven av Onskefoto, 19 juli 2017

Det är en av de viktigaste dagarna i ditt liv! Så varför inte skapa en fotobok från ditt bröllop för att verkligen minnas dagen.

Ni har sagt era löften, hört talen och nu vill du ha någonting som hjälper dig att minnas allt. Att skapa en vacker bröllopsfotobok med dina bilder kommer att fullända din bröllopsdag. Vi har många tips som hjälper dig att skapa en fotobok som du kommer att gilla att bläddra i, år efter år. Det kan också vara en omtänksam present till din familj.

Lägg till citat och dikter

Lägg till några romantiska dikter och citat i din fotobok. Vi gillar hur de ger bilderna ännu mer mening och det kommer också att se mycket snyggt ut då vi har över 50 stilar att välja mellan.

Låt kreativiteten flöda

Vi uppdaterar ständigt vår fotobokdesign, som clip-arts, bakgrunder och ramar. Vi har ett urval av olika bröllops teman så lägg till dem i din fotobok för en personlig stil.

Planera bilderna

Organisera dina bilder i en logisk följd. Vi tror att det bästa är att göra det kronologiskt. Om dina bröllopsbilder innehåller allt från ceremonin, till den första dansen och hela vägen fram till att tårtan skärs upp så kommer det att kännas som att du återupplever dagen varje gång du tittar tillbaka i din fotobok.

Välj ett omslag

Utsidan på din fotobok är mycket viktig och vi har massor av idéer för bröllopsomslag. Använd en bild av det lyckliga paret eller om du föredrar natursköna bilder använder du en bild av platsen på framsidan. Lägg till datum och era namn för att göra det extra speciellt.

Använd gruppbilder

Se till att fotografen tar ett gruppfoto av alla som var på bröllopet så att du kommer ihåg vilka som var där när du tittar tillbaka. Detta kommer att se fantastiskt ut i en Panorama DeLuxe, som sträcker sig över två sidor.

Sätt en rubrik

Lägg till rubriker på några av bilderna för att ytterligare föreviga stunden. Använd till exempel ett citat från marskalkens tal eller ett fragment från bröllopslöftena.

Sluta inte där

Om ni ger er iväg på en exotisk smekmånad (eller om ni firar närmare hemmet) kan du skapa en andra fotobok av festligheterna efter bröllopet.

Vi hoppas att dessa tips hjälpte dig oavsett om du precis har gift dig, har väntat på att göra något med dina bröllopsbilder i flera år, eller planerar inför din stora dag. Titta på vår fotobok-sida för att hitta den perfekta storleken och stilen för dig.