Vilken typ av semesterfotograf är du baserad på ditt stjärntecken?

Skriven av Onskefoto, 28 juni 2024

Från smartphone-fotograferingsmästare till de med tomma kamerarullar, ta reda på vad ditt horoskop säger om din semesterfotostil

Om du har varit på semester med en större grupp har du kanske lagt märke till hur olika inställning folk har till semesterfotografering? Det är helt naturligt med tanke på att alla har en unik personlighet. Det är alltid en person som är fast besluten att ta den *perfekta* bilden till Instagram. Och garanterat någon annan som hellre njuter av att koppla av och chilla på semestern och sedan ber om bilder från alla andra när resan är över.

Ta reda på kopplingen mellan dina fotograferingsvanor och ditt stjärntecken nedan.

Vattumannen (20 januari till 18 februari): Smartphonemästaren

Vattumän är flockens sanna innovatörer och älskar att vara först med att upptäcka något nytt, så de kan förmodligen lära dig roliga sätt att ta bilder. Och de kommer garanterat lägga upp dem på den senaste plattformen för sociala medier, som ingen annan ens har hört talas om.

Fiskarna (19 februari till 20 mars): Den sentimentala fotografen

Fiskarna är de mest kreativa och empatiska av alla i gruppen. De älskar att utforska nya saker, så kamerarullen är garanterat proppfull i slutet av resan. De vill gärna se till att alla har det bra – det är det som får dem att må bra själva. Så vi kan lova att de tar bilder av de gladaste semesterstunderna för att bevara dem för alltid.

Väduren (21 mars till 19 april): TikTokaren

Fem timmars vandring bara för att ta en ikonisk panoramabild med utsikt över hela stan? Inga problem för en Vädur, vars djärva personlighet och tävlingsinriktade natur får dem att leta efter de allra bästa bilderna under resan. De har också stenkoll på trender, så du kan slå vad om att de lockar dig att vara med i roliga TikTok-videor också.

Oxen (20 april till 20 maj): Den tomma kamerarullen

Om de inte har missat flyget på grund av sin avkopplade inställning till livet, kan du vara säker på att Oxarna prioriterar chillandet under semestern i stället för att fotografera. På hemvägen ber de förmodligen dig att skicka över alla dina bilder i stället.

Tvillingarna (21 maj till 20 juni): Minnesskaparen

Det är alltid en kompis som får dig att göra fåniga miner eller till och med tar med rekvisita för att bilderna ska bli som bäst – där har du Tvillingarna. Hela livet är en lek, så kamerarullen är förmodligen full med tramsiga bilder när resan är över och massor av härliga minnen att bevara resten av livet.

Kräftan (21 juni till 22 juli): Strandälskaren

Det här vattentecknet älskar att doppa tårna i havet, så det blir massor av strandbilder under semestern. Kräftor är kärleksfulla och omtänksamma, så när de väl har fått dagens stranddos tillgodosedd kommer de förmodligen se till att *du* tar bästa tänkbara bilder.

Lejonet (23 juli till 22 augusti): Den ultimata selfiestjärnan

Det är ovanligt att hitta ett Lejon som inte älskar rampljuset – och semestrar är inget undantag. När ni kommer hem igen lär Lejonets kamerarulle vara proppfull med fantastiska selfies. Och under den perfekta bilden i deras flöde i sociala medier hittar du även en smart bildtext som får massor av likes.

Jungfrun (23 augusti till 22 september): Redigeringsproffset

Jungfrun har ett otroligt öga för detaljer, så chanserna är stora att de har några av semesterns snyggaste bilder i sitt flöde, som proffsigt har redigerats till fulländning. Skicka dina bilder till dem, så är de i trygga händer.

Vågen (23 september till 22 oktober): Gruppbildsfotografen

Vågens fridfulla energi (som beror på att detta är ett lufttecken) är alltid välkommen under semestern. En av Vågens bästa egenskaper är rättvisetänket, så hen ser till att alla i gruppen är med på bilderna. Men oroa dig inte – en Våg tar aldrig bilder av din dåliga sida.

Skorpionen (23 oktober till 21 november): Ärlig feedback

Skorpioner är kända för att vara de mest uppriktiga bland alla stjärntecken – de gör sig aldrig till. Om de tycker att en bild blev dålig kommer de att vara ärliga med det. Vilket sparar tid på lång sikt, eller hur?

Skytten (22 november till 21 december): Naturfotografen

När det kommer till upptäcktsfärder finns det inget stjärntecken som Skytten. Skyttar har en osläcklig törst efter äventyr, vilket leder till dagsvandringar, cykelturer och utforskningar. Kamerarullen är därför naturligtvis fylld med unika bilder.

Stenbocken (22 december till 19 januari): Perfektionistfotografen

Det är ingen hemlighet att Stenbockar är ett välorganiserat släkte – de har alltid en plan. De är förmodligen i full färd med att planera ett fullspäckat semesterschema och hinner inte ta några bilder. Och eftersom de är så självkritiska vill de säkert inte ha alltför många bilder på sig själva ändå. Om du ändå vill ha den perfekta bilden kommer de att göra sitt yttersta för att leverera det.

Låt inte alla semesterbilder samla damm i kamerarullen – de förtjänar att visas upp i en semesterfotobok. Upptäck vårt stora utbud av temaböcker och sätt igång med att skapa, så att du kan njuta av minnena tillsammans med resten av ressällskapet.