Skapa dina egna dekorativa väggdekorationer

Skriven av Onskefoto, 18 maj 2016

Letar du efter kreativa sätt att hänga upp dina bilder? Testa den här roliga och prisvärda fotodekorationen!

Du har säkert bilder från semestrar, födelsedagar, bröllop och liknande. Om du har hundratals bilder säkert lagrade i digitalt format är det nu dags att sätta dina bästa stunder i blickfånget genom att förvandla favoritbilderna till vackra foton. Gå till vår produktsida för fotoframkallning och sätt igång.

Dina foton är förstås viktiga för dig  så använd dem för att ge liv åt vilket utrymme som helst. Dessutom finns det så många roliga och unika sätt att visa upp dina foton hemma. Den här veckan bestämde vi oss för att göra en vacker upphängning. Vi skapade det här videoklippet för att hjälpa dig att komma igång med ditt eget mästerverk:

Det här behöver du:

  • Små grenar
  • Snöre
  • Stift
  • Sax
  • Hammare
  • Spik/krok
  • Foton (i olika storlekar och format, bland annat glansiga eller matta)

Så hur gör jag?

1. Välj dina favoritbilder. Vi valde bilder med naturtema och matchade dem med rustika grenar, men du kan välja vad du vill.

undefined

2. Klipp några snören av olika längder och knyt ihop grenarna (om du använder flera grenar). Knyt fast ett långt snöre i varje ände av grenen för att skapa ett trekantigt upphängningssystem.

Hängare till väggdekoration

3. Nåla fast dina foton på det hängande snöret, i vilken ordning du vill

4. Använd en hammare för att sätta spiken eller kroken i väggen och häng upp! P.S. Varför inte testa att sätta fast kroken i taket för en flytande mobileffekt?

Och voilà! Du är nu stolt ägare av en härlig fotoväggdekoration som omedelbart kommer att lysa upp rummet (det är dessutom en perfekt inflyttningspresent till en vän). Visa oss hur din skapelse blev genom att dela bilder med oss på Facebook, Instagram eller Twitter och om du har några tips eller frågor får du gärna kommentera nedan!

Vi är tillbaka nästa vecka med ett annat användningstips för framkallade bilder. Till dess kan du titta på vår anslagstavla på Pinterest för att få fler tips på framkllade bilder till hemmet.