7 kreativa sätt att hänga upp väggdekorationer och framkallade bilder i ditt hem

Skriven av Onskefoto, 3 juli 2023

Häng upp dina väggdekorationer och framkallade bilder som en inredningsexpert med hjälp av våra kreativa tips.

Genom att hänga upp väggdekorationer och framkallade bilder i ditt hem blir de långlivade och ditt hem blir mer personligt. Vi erbjuder 7 kreativa tips som är enkla att reproducera hemma så att dina väggdekorationer och framkallade bilder ser ännu bättre ut på din vägg. Vi har alla de tips du behöver, från kollage till oväntade tillbehör, för att dina väggdekorationer och framkallade bilder ska se så bra ut som möjligt.

Dessutom har alla våra väggdekorationer lättanvända upphängningssystem, viket gör det enklare än någonsin att visa upp dem.

1. Lek med skalor

Nöj dig inte med en storlek för väggdekorationerna. Använd olika storlekar för att skapa en dynamisk presentation. Placera den största bilden i mitten så att den utgör utgångspunkten för bildväggen. Sedan kan du bygga på därifrån och lägga till mindre bilder så småningom.

2. Använd olika tillbehör

När det gäller väggdekorationer är det bäst att hålla sig till det medföljande upphängningssystemet, men förstorade bilder kan du gärna presentera på ett lekfullt sätt. Använd klädnypor för att hänga upp vissa bilder på snören längs med väggen.

3. Häng upp dina väggdekorationer och förstoringar på samma sätt som du hänger upp dina kläder

Vi menar inte att du ska hänga dem i garderoben utan vara kreativ med pinnar och rep. Du kan hänga upp ett rep längs med väggen och sedan hänga upp väggdekorationer och bilder på det. Samma sak kan du göra med en pinne eller en bit drivved.

4. Kom ihåg, mer är mer

Även om vi gillar minimalism när det gäller boende, anser vi att när du vill visa upp dina favoritögonblick – då är det definitivt mer som gäller. Häng upp olika väggdekorationer och bilder, vissa som enstaka bilder och vissa som kollage – så att du kan visa upp flera bilder på samma gång.

5. Låt dig inte inskränkas av snäva regler

Om du googlar på väggdekorationer kan du hitta råd om att hänga upp dem på ett speciellt sätt, visa upp dem snyggt. Men vi anser att det inte finns någon anledning att hålla sig till reglerna. Välj ett kaotiskt mosaikkollage och håll dig till det. Därmed blir ditt hem fullt av liv.

6. Lägg till ramar

Våra väggdekorationer av canvas finns med vita eller svarta ramar, vilket får dem att framträda tydligt, men du kan även välja egna ramar. Om du inte vill inrama bilderna kan du använda washi-tejp på väggarna för att göra egna ramar till bilderna.

7. Låt dina bilder överlappa varandra

Stapla väggdekorationer på en hylla så att de överlappar varandra. Det ger ett slappt intryck som passar perfekt där hemma.

Nu när du har fått alla tips gäller det bara att välja väggdekoration. Har du skapat en effektfull presentation för väggdekorationen?

Handla nu

Dela dina bilder med oss genom hashtaggen #mittönskefoto så att vi kan se vad du har skapat. Om du vill inspirera familj och vänner med dessa tips, dela då dem på sociala medier genom att använda ikonerna nedan.