Alla hjärtans dag-presenter kan ibland bli lite klyschiga (vi pratar om blommor i sista minuten och en chokladask från bensinstationen här). Vi har fem kreativa idéer till fotoprodukter från önskefoto som visar att du har lagt ner lite möda. Våra personliga fotoprodukter är lätta att skapa, originella, unika och säger “jag älskar dig” utan att din partner börjar att skruva på sig.

Retroframkallningar och ett meddelande

valentines-gift-ideas-photo-prints

Välj retro och skapa några fantastiska retroframkalningar av dina favoritögonblick. Du kan lägga till en text till varje framkallning – bara lägg in tid, datum och plats för varje plats eller gå ännu längre och lägg till en kort text om vad just det ögonblicket betyder för dig. Dessa framkallningar har en fantastisk retro-känsla och passar perfekt i ditt hem. Om du vill skapa dem när du är på väg någonstans kan du helt enkelt klicka på bannern nedan för att ladda ner vår app (Android och iOS) och låt kreativiteten flöda. Så enkelt är det.

bonusprint app

En praktisk present till din pojkvän

En personlig fotomugg är den perfekta presenten om du tänker ge honom frukost på sängen på alla hjärtans dag. Skapa din mugg med en romantisk bild av er båda, din favoritbild tillsammans eller en som får er båda att skratta. Precis som med alla produkter från önskefoto kan du göra din fotomugg personlig med en text, layouts och clipart. De klara färgerna är diskmaskinssäkra så den kommer att förgylla hans dag i många år framöver. Det blir definitivt din mans favoritmugg.

En omtänksam present till alla hjärtans dag

Ingen alla hjärtans dag-present slå våra personliga fotoböcker. Att skapa en av dessa till din partner visar hur mycket de betyder för dig, minns alla era favoritögonblick tillsammans och visar även att du har lagt både tid och ansträngning på att göra en unik gåva. Perfekt! En fotobok är en blandning av kreativitet, omtänksamhet och romantik och personlig för er båda.

Du kan skapa en tidslinje för ert förhållande sedan ni träffades, alla era favoritresor ni har gjort eller helt enkelt alla de bästa stunderna ni har tillbringat tillsammans. Eller, om du bara vill göra boken om din partner, varför inte skapa en bok om dennes favorithobby eller fritidsysselsättning, skaffa bilder från dennes familj och vänner för att utöka din samling, eller kanske till och med skapa en receptbok med alla de bästa måltiderna ni har haft tillsammans.

Vet du inte hur du ska komma igång? Använd någon av våra fördesignade mallar som du kan anpassa så mycket du vill. Kolla in vår guide om hur du använder dem här.

En present som ni båda uppskattar

Varför inte skapa fantastiska väggdekorationer som ni båda kan njuta av när de hänger i ditt hus? Du kan välja bland vårt stora utbud av storlekar, layouter och finish för att skapa något som passar dig och dina väggar perfekt. Oavsett om du vill använda en bild av er båda eller ett ögonblick från en fantastisk resa ni har vart på tillsammans; det är väldigt enkelt att skapa unika väggdekorationer denna alla hjärtans dag. Vi har fem högkvalitativa ytbehandlingar att välja mellan, du kan framkalla kvadratiska, liggande eller porträttbilder från små till stora och till och med välja layouter där du kan lägga till upp till 12 foton. Bara klicka här och låt kreativiteten flöda.

Personliga kort

valentines-gift-ideas-photo-book

Ett personligt kort är alltid en underbar sak att ge (och få) på alla hjärtans dag. Du kan hålla det enkelt med bara ett kort eller använda det som något som följer med din fotobok. Vi har hundratals fördesignade alternativ att välja mellan för att du ska komma igång, eller så kan du skapa dina egna från grunden med våra tomma alternativ. Om du inte är säker på vad du ska skriva i det föreslår våra copywriters på önskefoto att du skriver något personligt och enkelt och ser till att det kommer från hjärtat. De kommer i ett set med 10 stycken kort – så du kan sprida kärlek med många nära och kära!

Alla hjärtans dag behöver definitivt inte handla om nallebjörnar och choklad. Gör saker personliga och unika genom att designa en av våra fantastiska fotoprodukter till din partner. Oavsett om du gör en rolig fotomugg till fikastunden, underbara väggdekorationer för hemmet eller en klassisk fotobok kommer dessa gåvor att hålla i flera år och alltid påminna dem om alla hjärtans dag 2021. Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan och låta kreativiteten flöda.

Börja skapa

Kommentarer