Alla hjärtans dag-presenter kan ofta vara på gränsen till klichéliknande men vi har 4 kreativa idéer som kommer att träffa helt rätt utan ett fluffigt hjärta i sikte! Det går snabbt att skapa våra personliga fotoprodukter och de är ett originellt och unikt sätt att säga ”Jag älskar dig”

En romantisk gåva

presentideer-alla-hjartans-dag-framkallningar

Framkalla bilder av dina favoritstunder i polaroidstil och lägg till meddelanden på varje bild för att visa hur mycket de betyder för dig. Vi gillar små dikter eller korta historier om fotografiet. De har en trevlig retrokänsla och kommer att se fantastiska ut när de hänger i ditt hem.

En praktisk gåva till din älskling

presentideer-alla-hjartans-dag-mugg

Gör frukost på sängen till något extra speciellt med en personlig mugg. Den perfekta idén för alla hjärtans dag-present till kontorsarbetare också – de kan ta med sig den till jobbet för en liten glädjeinjektion under kafferasterna.

En gåva som ni båda kan ha glädje av

presentideer-alla-hjartans-dag-vaggdekoration

Inget säger “jag älskar dig” som ett foto av er två att stolt visa upp i hemmet! En kärleksgåva som ni båda kan ha glädje av. Testa att använda canvas eller monterat tryck för ett bra alternativ som kommer att beundras i många år framöver.

En meningsfull present till alla hjärtans dag

presentideer-alla-hjartans-dag-fotobok

Använd vår mobilapp och skapa en liten fotobok av favoritstunder från din kamerarulle. Oavsett om det handlar om selfies från en semester eller en vy ni delat tillsammans är en liten fotobok något ni kan titta i år efter år.

Kommentarer