En kvinna sitter vid poolen med benen i en rosa gummiring och håller i en mobil.

Antingen du reser på semester eller semestrar hemma i sommar, finns det massor av fantastiska fotomöjligheter med dina vänner, din familj eller en hel värld med enastående platser. Men varför vänta tills du kommer hem med att förvandla dem till fotoböcker, framkallningar, väggdekorationer eller mer? Med önskefotos app kan du skapa varsomhelst och närsomhelst och beställa så att de ligger och väntar i din brevlåda när du kommer hem.

Ladda upp varsomhelst ifrån

Har du bilder spridda över Facebook, Instagram, Google photos, Dropbox och din kamera? Inga problem för önskefotos app – du kan ladda upp dina bilder direkt från dina favoritplatser med bara några knackningar. För mer tips om organisering av bilder, glöm inte att kolla in vår användbara guide.

En man sitter och håller i en kamera och visar skärmen för en ung pojke som håller i en surfplatta.

Att dela är att bry sig om

Visa upp dina skapelser eller skicka dem till vänner eller familjen så att de kan beställa sina egna med den användbara dela-funktionen – perfekt för att skicka minnesvärda ögonblick till alla som var med på resan.

Två unga kvinnor på en stadsmarknad tittar på samma mobil.

Skapa offline

Om du är på en plats utan internet eller på en lång flygresa hem, kan du ändå vara kreativ och ha dina produkter klara för beställning när du kan gå online igen.

En ung pojke håller i en surfplatta i ett orange tält i skogen.

Din app, ditt val

Antingen du har en iOS- eller Android-smartphone eller -surfplatta, är önskefoto redo och väntar, så att du alltid kan skapa på din favoritenhet.

En kvinna sitter på sin säng och håller i en surfplatta, framför ett öppet fönster med en pool i bakgrunden.

Det här är bara våra favoritfunktioner i önskefotos app, men det finns så mycket mer att utforska när du laddat ner den till dig själv. Så se till att du har den på din mobil eller surfplatta innan du ger dig iväg på dina sommaräventyr.

Vi skulle älska att se hur dina sommarbilder blir, så dela dem med oss på Facebook och Instagram genom att tagga oss i inlägg och berättelser och genom att använda #shareyoursummer.

Skaffa önskefoto-appen

Kommentarer