Skapa på språng i sommar

Skriven av Onskefoto, 8 juli 2024

Varför vänta tills du är hemma igen med att förvandla sommarminnen till fantastiska fotoprodukter? Skaffa vår app i dag och sätt igång med att skapa medan du fortfarande skapar dina sommarminnen.

Oavsett om du tillbringar ledigheten utomlands eller firar mysig hemester, på stranden eller i fjällen, är en sak säker: Sommarens bästa stunder är värda att föreviga. Varför vänta tills du är hemma igen om du kan börja nu och skapa i farten?

Kära dagbok …

Vi glömmer ofta bort de där små sakerna som hände på semestern när vi senare sitter hemma och ska göra en fotobok. Om du börjar skapa i farten, varför inte göra en ny sida varje dag och förvandla fotoboken till din egen äventyrsdagbok? Då får du sidor fyllda med färska upplevelser och glömmer inte att lägga till små anekdoter – som när du nästan trillade i sjön under jakten på den perfekta bilden.

Ingen uppkoppling? Inga problem

Oavsett om du är en äventyrlig globetrotter eller föredrar att flyga till en lyxig strandresort på semestern, händer det ibland att du är utan uppkoppling ett tag. Önskefotos app fungerar utmärkt när du inte är ansluten till internet. Så när nätet inte fungerar, roa dig med att skapa ditt nästa mästerverk och låt kreativiteten flöda. När du sedan är uppkopplad igen behöver du bara klicka och beställa.

Dela livets bästa stunder

Tänk dig att du är på semester med kompisgänget och att ni alla har bestämt er för att göra en fotobok för att föreviga er underbara tid tillsammans. Helt klart en lysande idé, men varför inte lite teamwork? Skapa en delad mapp i minbildbank där alla kan lägga till sommarens snyggaste bilder. Utse sedan en kreativ kompis till projektledare eller erbjud dig själv att skapa hela gruppens fotobok i önskefotos app. När fotoboken har lagts till i varukorgen beställer ni bara önskat antal och delar ut dem nästa gång ni ses.

För alla enheter

önskefotos app är tillgänglig för både Android och iOS, för surfplatta och mobil. Om du har datorn med dig på semestern är det ännu bättre. Du kan nämligen använda önskefotos skaparverktyg på både Windows och Mac.

Hämta önskefoto-appen