Ja, nu är det snart jul igen och julklappslistorna börjar dyka upp. En känsla av lätt panik kryper på oss när vi gör vårt yttersta för att hitta de perfekta klapparna. Vi tror att vi har de perfekta klapparna till alla männen i ditt liv den här julen. Bland vårt stora utbud av fotoprodukter hittar du klockrena och unika julklappar till alla dina vänner och familjemedlemmar. Se vår Julklappsguide för honom om du behöver lite hjälp med vad som passar bäst till vem.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Något för Superpappan

Oavsett om hans favoritsysselsättning är att meka med bilen i garaget eller om han tillbringat mycket tid på kontoret på sistone, tror vi att Superpappan kommer att bli eld och lågor över att ha en fantastisk väggdekoration att titta på medan han jobbar. Kanske en bild på hans senaste fullbordade projekt eller ett foto på er tillsammans när ni hänger i pappas mansgrotta – vad du än väljer kommer han garanterat att älska det. Precis som Superpappan i familjen Andersson gjorde när de överraskade honom med en personlig julklapp under granen. Om väggarna är fulla är en personlig mugg för hans favoritdryck ett säkert kort. En klassisk “Världens bästa pappa”-mugg är alltid populär, eller varför inte skapa något unikt på någon av hans favoritsaker.

En fotobok till pojkvännen

Att hitta rätt julklapp till pojkvännen kan vara ett riktigt klurigt. För det första berättar de sällan vad de faktiskt vill ha i julklapp. En fotobok med era bästa minnen tillsammans kommer definitivt få hans hjärta att smälta. Oavsett om ni har varit tillsammans ett tag eller relationen är färsk, kommer en fotobok, gjord speciellt för honom, av dig, säkert bli en av hans absoluta favoritägodelar. Kolla in vår inspirerande blogg med tips på hur du kan skapa din egen fotobok.

Vad ger jag kompisen som bor långt bort?

Det här året har vi antagligen känt oss mer distanserade från våra favoritpersoner än vad vi önskat. Till alla dina vänner som bor för långt bort för att ni ska kunna träffas – gör det till din personliga mission att få dem att skaratta. Vi tror att det bästa sättet att göra det är att skicka dem ett överraskningskort som du har skapat själv. önskefoto har kort för alla tillfällen, och vårt sortiment av julkort är oöverträffat. Alla våra fotokort är givetvis av högsta kvalitet, kan anpassas helt efter dina önskemål och finns i ett stort urval av storlekar och ytbehandlingar. Allt du behöver göra är att hitta rätt foto och lägga till rubriken som du vet kommer att locka fram skratten. I samtliga av våra 10-pack ingår kuvert, så du inte behöver oroa dig över att inte hitta kuvert i rätt storlek.

Den superkreativa sonen

When they’re not hurtling around the house, the energy that your kids can put into their creative projects is incredible. So when it comes to getting your son a photo gift, you should try and reflect that. One of our favourite ideas is to combine two of the best things there are: superheroes and photos. Just like the family Smith did when they created a personalised Christmas gift for their little Ally. If you use one our fully customisable pre-design templates, you can create your very own superhero comic book-style story. Simply add your photos and personalised captions to one of our templates to create this kind of photo book — we recommend you choose something like our Comic book one and sit back and enjoy what you’ve created when they open it.

Till en bror utöver det vanliga

En av fördelarna med att skapa en fotobok till din bror är att du kan välja bland alla foton som tagits på honom under årens lopp – inte minst de riktigt pinsamma bilderna! Du kan gå ända tillbaka till spädbarnsbilderna. Oavsett om du vill skapa en fotobok helt på egen hand eller använda någon av våra färdiga mallar, kan allt på varje sida anpassas så att du kan få allt exakt som du vill ha det. På vår blogg hittar du inspiration till hur du kan använda våra färdiga mallar. Något han garanterat kommer att uppskatta.

En kalender till den som behöver lite ordning och reda

Om du har en son, bror, pojkvän eller pappa som studerar kan du hjälpa honom att organisera sin tid bättre med en av våra fantastiska planeringskalendrar. Det är ett briljant sätt för dem att hålla reda på sista inlämningsdag, lektionsscheman, läxor, fester och alla andra aktiviteter. Och naturligtvis kan du skräddarsy kalendrarna, precis som du kan med alla våra andra fotoprodukter. Förutom att lägga in valfria foton, namnsdagar och högtidsdagar kan du dessutom stoppa in en påminnelse om att ringa hem då och då eller kanske en speciell födelsedag

Skapa en mugg åt en kollega

Det må vara en klassisk julklapp, men ibland är klassikerna bäst! Har du en arbetskamrat som du funderar på att köpa en julklapp till, varför då inte överraska honom med en personlig mugg? Du kan pryda den med ett foto, ett internt skämt eller ett motiverande citat som du skriver med vårt textredigeringsverktyg. Satsa på att ge honom ett riktigt gott skratt eller skriv något tänkvärt – den här omtänksamma gåvan är en av våra bästsäljare, inte bara för att alla älskar att få presenter, utan för att den ju faktiskt är riktigt praktisk också.

Vi vet hur stressigt det kan vara att hinna med alla julklappsköpen till jul. Därför hoppas vi att den här bloggen har gett dig några riktigt bra idéer på vad du kan ge till din pojkvän, pappa, bror, son och alla de andra männen i ditt liv. Alla fotoprodukter på önskefoto, från fotoböcker till kort och kalendrar, är ett lysande sätt att se till att dina julklappar blir verkligt unika i år. Bara klicka på knappen och låt kreativiteten flöda.

Börja skapa

Kommentarer