Fotoalbum för bebisar är några av våra favoritskapelser här på önskefoto. Men vi inser att tiden kanske inte alltid räcker till när man har en liten bebis att ta hand om. Och det kan vara lite jobbigt att behöva tänka på att skapa ett eget fotoalbum från noll. Därför har vi skapat ett stort utbud av temaböcker för bebisfotoalbum för att göra skapandet av ditt eget fotoalbum till din bebis så enkelt som möjligt. Från minimalistiska layouter till söta illustrationer och mer, vi har vad du behöver. Här är våra 5 steg för att göra skapandet av ditt fotoalbum enkelt

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Välj det tema som passar dig

Innan du väljer de bilder du vill använda bör du tänka igenom hur du vill att fotoalbumet ska se ut och kännas. Är du en minimalist som gillar vita ytor med ren text och ramar? Eller föredrar du något mer personligt med massor av bilder, söta teckensnitt och clip art? Vill du kanske ha ett illustrativt tema eller föredrar du att låta saker vara klassiska och enkla. Det har ingen betydelse vilket tema du gillar, du kommer att hitta det du vill ha bland önskefotos temaböcker.

Välj dina favoritbilder

Detta är den bästa delen – dags att väljda dina favoritbilder av din nya familj. Öppna din bildbank som du har byggt upp och börja att välja. Var inte för snål i ditt urval: våra temaböcker har sidor med plats för många bilder och du kommer att bli förvånad när du inser hur många du kan använda. Om du har en bild som är framkallad på papper som du också skulle vilja använda kan du kolla in våra guide för hur du använder skanning-appar här.

Välj ditt favorttema.

Gå till önskefotos webbsidas för att börja skapa din bok. Du behöver inte vara en grafisk designer för att få till en layout, alltid är väldigt enkelt. Välj helt enkelt det tema du gillar, välj den storlek du vill ha och klicka “Börja skapa” för att starta vårt fotoboksprogram. Du håller nu på att skapa din egen fotobok.

Börja designa

Att designa din fotobok kunde inte vara enklare. Ladda upp dina valda bilder i önskefotos fotoboksprogram och dra dem helt enkelt in på tema-sidorna. Sedan lägger du dem där du vill ha dem. Så enkelt är det! Det är nu du kan välja bakgrunder i olika färger, lägga till ramar till foton eller några ClipArt-bilder; du hittar dessa alternativ på vänster sida i fotoboksprogrammet, bredvid dina uppladdade foton. Du kan även lägga till mönster som låter bilden visas som en bokstav i ett ord. Testa allt möjligt – om du inte gillar det finns det en “Ångra”-knapp i verktygsfältet som låter dig gå tillbaka ett steg. Fortsätt tills du är klar med din bok.

Kontrollera allt

Det är allt; du är klar. Bra jobbat, du har skapat din alldeles egen fotobok för din bebis. Nu behöver du bara luta dig tillbaka och njuta av din skapelse. Det finns en förhandsgranskningsknapp längst upp till höger i fotoboksprogrammet som låter dig bläddra igenom sidorna för att se till att allt är i ordning, och när du är nöjd kan du gå till kassan. Klicka på knappen “fortsätt beställning” där du får ett antal alternativ till omslag och där du kan bestämma om du vill framkalla på glansigtpapper eller vårt standardpapper. När du är klar med det är boken redo att framkallas.

Vi hoppas att dessa 5 steg för att skapa din alldeles egen önskefoto-fotobok har visat hur enkelt och roligt det kan vara. Allt du behöver göra nu är att gå hit och börja skapa din bok.

Börja skapa

Kommentarer