Oftast är bilderna som man vill använda till studentplakatet upp till 19 år gamla och man har dem som pappersbilder. Med hjälp av våra tips har det aldrig varit enklare att digitalisera dina bilder till studentfirandet.

1. Välj bilder

Leta upp den eller de bilder du vill använda till studentplakatet. Tips: välj 2-3 olika bilder som skulle kunna passa. Vi har 8 olika designs som du kan välja mellan och detta ger dig möjligheten att skapa ett studentplakat som passar studenten bäst och som syns extra bra i folkvimlet.

För att se till att resultaten blir så bra som möjligt kan du försiktigt torka av dina bilder och din kameralins. Tänk också på att fotografera i ett rum som har naturligt ljus och så få skuggor som möjligt.

2. Välj en app

Mobilskanner appar smartphone

Det finns många olika appar tillgängliga och här är några av våra favoriter…

Google PhotoScan (Finns för Android och iOS)
Enastående funktioner: tar flera bilder av ett enda foto, eliminerar bländande sken och ger en skanning av hög kvalitet.

CamScanner (Finns för Android och iOS)
Enastående funktioner: bästa appen för att skanna minnesvärda ögonblick. (Det finns en gratis version som lämnar en vattenstämpel på skannade artiklar.)

Photo Album Scanner av Photomyne (Finns för Android och iOS)
Enastående funktioner: du kan skanna flera bilder samtidigt.

Pic Scanner (Finns endast för iOS)
Enastående funktioner: skannar flera bilder samtidigt. Den har ett Instagram liknande flöde med bilder från andra app användare.

3. Eller välj en traditionell scanner

Mobilskanner appar dator
För skanning av hög kvalitet kan du kan även scanna dina gamla bilder med en traditionell scanner eller en professionell betald tjänst.

    – Nu är det bara att börja scanna dina bilder med hjälp av våra tips!

4. Skapa ett studentplakat

Nu när du har dina bilder i digital form kan du enkelt skapa studentplakat till den stora dagen. Välj mellan lyx, klassisk eller poster och för att göra dagen extra speciell kan du lägga till inbjudningskort, en personlig nalle med bild, banderoll eller en visselpipa till din beställning!

Skapa nu