Alla våra skaparverktyg har mängder av kreativa fördelar men det finns ändå några små skillnader mellan dem. Du kan välja att ladda ner ett skaparverktyg till din dator eller kan du använda vårt webbläsarbaserade HTML5-skaparverktyg. Här nedan finner du en översikt över vart och ett av våra skaparverktyg så att du kan utnyttja alla dess funktioner och göra ännu bättre fotoböcker.

Skaparverktyg för Windows

Ladda ner Windows skaparverktyg till ditt skrivbord och njut av fullständig kreativ kontroll över din fotobok. Vårt Windows skaparverktyg kan ta foton direkt från dina sociala medier och importera dem till din fotobok. Det här är också det perfekta verktyget att använda om du älskar att finjustera din fotobok och jobba på den en bra stund tills du har fått det exakta resultat som du vill ha.

Skaparverktyg för Mac

Perfekt för fotobokstillverkare som använder en Mac då Apple-användare kommer att känna igen utseendet på skaparverktyget. Skaparverktyget för Mac har särskild iPhoto-integration så att alla dina händelser, album och foton automatiskt öppnas när du öppnar skaparverktyget. Du kan sedan dra ditt foto till en sida och redigera det precis som du vill ha det. Skaparverktyget har också en stor samling bakgrunder, ramar, masker och clip art.

Skaparverktyg HTML5

Om du inte vill spendera för mycket tid på din fotobok och gillar att få den klar med några få klick, så är det här det perfekta skaparverktyget för dig. Med vårt HTML5-skaparverktyg kan du göra klar din fotobok på några minuter. Du behöver inte ladda hem det och det fungerar direkt från din webbläsare.

Mobilapp

Låt kreativiteten flöda i farten med vår mobilapp. Det perfekta skaparverktyget att använda när du har bråttom eller har lite tid eftersom du kan skapa din fotobok när du sitter på bussen, väntar på tåget eller sitter och tar en kaffe.

En bra designer är bara så bra som de verktyg han eller hon använder och detsamma gäller också när du skapar fotoböcker. Du kan inte förvänta dig att din fotobok blir perfekt om du inte använder skaparverktyget till sin fulla potential. Vi hoppas att denna guide ska hjälpa dig att välja det som passar bäst för dig. Dela din fotobok med oss på sociala media genom hashtaggen #önskefoto så att vi kan se dina skapelser.

Välj ditt skaparverktyg

Kommentarer