Vi är redo inför julen och om du inte redan har börjat fundera på vilka klappar du tänker köpa i år har vi tipsen för att komma igång. Här på önskefoto vet vi att våra fotoprodukter kan bli den perfekta presenten till alla kvinnor i ditt liv, oavsett om det gäller mormor, din flickvän, syster, dotter eller mamma. Så vi kom på några fantastiska presentidéer som kanske kan inspirera dig under julhandeln.

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • 100 % nöjdhetsgaranti

En kokbok till mormor eller farmor

Det finns inget bättre än mormors eller farmors mat. Vi blir hungriga bara vi tänker på den. Mat är en så vvviktig del av julfirandet och du vet att din släkt kommer att njuta minst ett av hennes recept när de sätter sig till bords. Varför inte överraska henne med hennes alldeles egna kokbok denna jul! Det är en fantastiskt idé. Prata med din familj för att hitta recept på så många av hennes specialrätter som möjligt, och lägg till alla bilder du kan hitta av henne och din familj från fester, bröllop, dop och födelsedagar genom åren. Din mormor eller farmor kommer att älska den…

Väggdekorationer till din syster

Det finns ingen relation som den du har med din syster. Hon är någon som har känt dig hela ditt liv och hon tror antagligen att hon har gissat exakt vad du ska köpa till henne den här julen. Så ge henne en total överraskning med en del fantastisk väggdekoration som hon inte förväntar sig. Gräv fram dina favoritbilder av er två och skapa något fantastiskt. Du kan välja mellan en mängd olika material att framkalla dem på – från canvas till aluminium, så fundera på vad som skulle bli snyggt på hennes väggar. Om du inte är helt säker på vad som skulle fungera bäst, kolla in vår ultimata guide till vägggdekorationsmaterial här.

Ge mamma en hjälpande hand

Ditt hem är säkert som många andras. Ingen kan få ihop allt lika bra som din mamma. Inte bara har hon koll på sitt eget upptagna schema, utan hon håller även koll på alla andras. Vad skulle vi vara utan henne? Mamma är en riktig superhjälte och vi tror att en av våra nya önskefoto-kalendrar för nästa år kan vara den perfekta presenten för henne. Liksom alla våra produkter kan kalendern helt anpassas och, förutom att lägga till egna foton, kan du även lägga in dina egna födelsedagar, datum och evenemang som är personliga för henne. Älskar dig, mamma.

Framkallade bilder till din flickvän

I en värld av digital fotografering är det verkligen en originell present att ge någon ett urval av faktiska fysiska fotoframkallningar. Det är därför vi tror att du är flickvän kommer att älska det. Det visar att du verkligen har tänkt igenom hennes present, det är en unik gåva att ge och kommer garanterat att imponera på henne. Hitta bilderna på stora eller små ögonblick i ert förhållande och sätt ihop en serie av dina mest speciella stunder. Du behöver naturligtvis inte berätta för henne hur enkelt det är att framkalla dina foton med vår app för iOS eller Android. Du kan beställa dina framkallningar på några minuter.

Superhjälte-fotobok för en superhjälte-dotter

Dina barns kreativa energi är otrolig – och något vi alltid borde fira. En av våra favoritidéer för att skapa en fotobok för ett barn är att ge den ett superhjälte-tema. Alla barn älskar superhjältar. Din dotter också? Det är också något du lätt kan göra som en julklapp till henne. Bara välj en av våra coola för-designade mallar – vi rekommenderar vår serietidnings design Du kan skapa din egen berättelse, lägga till dina bilder, lägga till roliga pratbubblor, använda en mängd serietidnings-clipart och även klassiska serietidningseffekter… KAPOW! Dina barn kommer att älska den.

En bok till en bästa vän

Din bästa vän är pratiskt taget din bonussyster eller bonusbror som är den du har valt ut och som du kan prata med om absolut allting. Du måste ha massor av bilder av alla resor ni har gjort, utekvällar ni har varit på och äventyr ni har haft – vi tror att det är en utmärkt present att lägga dem alla i en fantastisk fotobok som julklapp. Det är ett perfekt sätt att fira er vänskap. Om du är lite osäker på hur du gör en fotobok kan du testa en av våra fantastiska för-designade mallar som kan göras helt personliga. De gör det lätt att skapa din bok och låter dig enkelt lätta till dina bilder, berättelser, clip art, skämt och citat. För några bra råd vad gäller våra för-designade temaböcker kan du kolla in vår blogg här.

Julkort till en kollega

Vi träffar våra kollegor så mycket att de nästan är som en andra familj. Även om du bara har träffat dem i videomöten den senaste tiden utgör de en speciell del av ditt liv och att skicka dem ett riktigt julkort är en underbar idé. Vårt stora utbud på önskefoto är unikt – vi har något för varje tillfälle och våra julkortskollektion är otrolig. Våra kort finns i alla många olika former, storlekar och finishings. De levereras i paket om 10 (ett till alla på hela avdelningen) och kuverten ingår.

Vi hoppas att dessa idéer för julklappar har inspirerat dig att skapa något speciellt för din mamma, mormor, farmor, syster, bästa vän, dotter eller kollegor. Alla våra fotoprodukter kan göras personliga, oavsett om du använder en av våra för-designade kalendrar eller börjar med en blank duk, så att du kan skapa en unik present. Allt du behöver göra för att klara av alla julklappsinköp är att klicka på knappen nedan.

Börja skapa

Kommentarer