Tackkort

Om du är ute efter tackkort till bröllopet kan du sluta leta nu; vi har mer än tio noggrant utvalda färdiga designer.

Tackkort

Det är fint att säga tack. Kanske är det ett människan viktigaste ord. När vi reser till länder där vi varken kan prata eller förstå språket vill vi i alla fall lära oss att säga tack. Thank you, Gracias, Efcharisto, Grazie, Teşekkür ederim, Merci, Danke schön, Xiè xiè, Kob khun mark!

Genom oss kan du säga tack med ett personligt fotokort. Du kan också lägga till en egen hälsning på vilket språk du vill. Det är enkelt och roligt att säga tack med ett egendesignat fotokort!

Gör tackkortet i designverktyget, använd någon av våra färdiga designmallar eller utgå från en tom mall och skapa ditt unika tackkort. När du är klar beställer du antal och får sedan tackkorten skickade hem till dig (eller annan leveransadress).

Läs mer

Det finns många tillfällen att säga tack för senast

Efter bröllopet väntar alla som var med på festen på ett tackkort från brudparet. Och de som inte kunde vara med på festen blir kanske ännu gladare med en tackhälsning från festligheterna.

Välj bland många av våra fina och färdigdesignade bröllopskort eller gör ett eget. Kanske ett collage som inkluderar en bild på bröllopspresenten. Håll bara koll på att rätt person får rätt tackkort!

Dopet är också en högtidlig familjefest som förtjänar ett fint tackkort med en eller flera bilder på huvudpersonen.

Säg tack för födelsedagsfesten

25, 30, 50 eller 60? Det finns flera milstolpar som lockar till uppvaktning. Och ibland även till en fest som inleds med ett inbjudningskort och avslutas med ett tackkort.

För dig som går i pension och blir uppvaktad kan ett tackkort ge inspiration. Särskilt om det innehåller en personlig bild från hängmattan, segelbåten, golfbanan, skidspåret eller din nya karriär. Ett tackkort med personlig hälsning och foto är alltid uppskattat.

Har du blivit bjuden på en jul- eller nyårsfest?

Det är lätt att tappa bort varandra på en fest med många inblandade, fyrverkerier och bubbel. Då är tackkortet med ett personligt foto från festen en perfekt avslutning på festen.

Oavsett om det är jul, nyår eller midsommar är ett personligt tackkort uppskattat och roligt. Både från och av festvärdarna och de inbjudna.

Det finns tack-tillfällen varje dag

Ett tips är att beställ en uppsättning tackkort med personliga bilder och använda dem när du vill visa någon din uppskattning. Tack för att du hjälpte mig flytta, bära tunga kassar, byta däck, hämtade barnen på dagis när jag fastnade i trafiken, tappade mobilen, när klacken gick av… Tack för du finns!

Så beställer du tackkort online

Välj format på kortet samt vilken papperskvalitet du vill ha. Lek med designverktyget och skapa din egen stil med bakgrunder och mönster. Clipart med digitala bilder och illustrationer ingår i verktyget. Var så kreativ du vill och har tid att vara eller så gör du det enkelt och nöjer dig med att ladda upp dina favoritbilder i våra färdiga designmallar.

Ett set med tackkort innehåller 10 fotokort och självklart ingår 10 vita kuvert. Var så god och sätt igång!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 
 Framsida   Insida   Baksida 

Title

Uppsättning om 10 kort inklusive kuvert

Välj orientering:
Välj en korttyp:
 
  • Från
     
  • Från
     
  • Från
     
Format:

10x10 cm or 15x15 cm 10x15 cm or 13x19 cm 15x10 cm or 19x13 cm 10x10 cm or 15x15 cm 10x15 cm or 13x19 cm 15x10 cm or 19x13 cm 10x10 cm or 15x15 cm 10x15 cm or 13x19 cm 15x10 cm or 19x13 cm

Skapa dina fotokort

Vårt verktyg använder HTML5, vilket din aktuella webbläsare inte stöder. Uppdatera webbläsaren. Om du har försökt att uppdatera webbläsaren och inte lyckats kan du kontakta oss.

Leveranstid: 5-7 arbetsdagar

×
Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)