Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

nyårsinbjudan

Nyårsinbjudan

Bjud in till nyårsfesten med önskefotos hjälp. Genom att lägga till din personliga touch till våra mallar blir nyårsinbjudan extra lyxig.

  • Gör kort av hög kvalitet
  • 100% Nöjdhetsgaranti
  • Enkelt och snabbt

Skapa din nyårsfestinbjudan

Nyårsinbjudan 2020

Hos önskefoto kan du skapa din personliga nyårsfestinbjudan genom våra kreativa lösningar för inbjudningskort. Du sätter din personliga touch på inbjudningskortet och skickar sedan dessa via posten till de vänner du vill bjuda in. Genom att använda ett eget foto på inbjudningskortet kan du få dina vänner i rätt stämning inför nyårsfesten. Kanske använder du ett foto som andas nyårsfest. Eller genom att använda ett personligt foto, kanske på dig i en lustig situation eller utstyrsel kan du bjuda vännerna på ett gott skratt. Vi på önskefoto ger dig mängder av möjligheter att vara kreativ i din nyårsinbjudan. Våra fotopapper håller högsta kvalitet och med hjälp av våra färdiga designer i kombination med ditt personliga foto kan du räkna med att nyårskortet blir fint.

Inbjudan nyårsfest

Med önskefoto blir det roligare än någonsin att bjuda in till nyårsfest. Vi ger dig mängder av alternativ och möjligheter att skapa din personliga touch på inbjudan med ett snyggt nyårskort. Du kan till exempel välja bland olika papperstyper, antingen vanligt fotopapper. Eller så väljer du så kallat premiumpapper om du vill lägga till lite extra lyx. Du kan även välja finish för ditt papper, standard matt, högglansigt, eller extra matt. Med hjälp av vårt designverktyg finns det inga begränsningar i hur mycket du kan variera ditt nyårskort. Det finns nämligen färdiga designmallar som skapar den ultimata nyårsstämningen tillsammans med ditt foto. Då blir det också lätt att se hur den färdiga produkten kommer se ut. I designverktyget kan du arbeta med till exempel fotoramar, bakgrundsfärger och ClipArt. Sedan avslutar du med att lägga till din personliga inbjudningstext till nyårsfesten.

Beställ nyårsinbjudningar på nätet

Beställ nyårsinbjudningar på nätet, med önskefoto är det enklare än någonsin. Via kategorisidan på vår hemsida väljer du rätt tillfälle, i det här fallet fest. Sedan skräddarsyr du ditt eget inbjudningskort för nyårsfesten, med foto, text och designdetaljer. Sedan fyller du i dina leveransuppgifter och lägger din beställning. På hemsidan ser du vad det kostar att köpa ett inbjudningskort till nyår, inklusive frakt. Detta varierar såklart vad du väljer för korttyp. I seten finns 10 fotokort med kuvert så att du kan skicka ditt personliga inbjudningskort till alla vänner du vill ska komma på din fantastiska nyårsfest. Leveranstiden för korten är några arbetsdagar.


Börja nu

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.