Vi har fräschat upp oss

Vi är stolta att introducera en ny fräsch look för önskefoto.

Vad är nytt?

Vi har förnyat vår logga och placerat kamerablixten i fokus. En ikonisk symbol inom fotografi som fångar fotoögonblicket och lyser upp stunden. Den perfekta symbolen för oss.

Vi har också förnyat hemsidan och våra appar, och du kan fortfarande enkelt skapa fotoprodukter med samma höga kvalitet.

Alla dina sparade produkter finns fortfarande kvar. Ta gärna en titt på vår hjälpsida om du har frågor angående leverans, betalning, ditt konto och mycket mer. Vi har också fortfarande mycket tips och inspiration i vår blogg.

Om du inte kan hitta vad du söker är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Varför har ni ett nytt utseende?

Vi vill inspirera dig att lysa upp din omgivning genom att återuppleva dina stunder. Vi har fräschat upp oss så att vi kan reflektera just detta.

Vår nya look är livfull och fräsch, precis som vi. Den representerar vad önskefoto står för: äventyr, optimism och positivitet.

Fastän vi har ändrat look, är vi fortfarande samma önskefoto med samma personer, som har samma passion för kvalitet och att hjälpa dig återuppleva dina stunder.

Härligt! men jag har en fråga…

Därför finns vi här, du behöver bara höra av dig.

Börja utforska

Vi ser fram emot att höra vad du tycker om vår nya look. Varsågod, det är bara att börja! Skapa en produkt och lys upp din omgivning.

Börja Skapa

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.