Framkalla bilder med en vit kant

Framkalla bilder med en vit kant

När du skapar framkallade bilder är det fantastiskt med det lilla extra som ger dem en lyxig känsla. Och med önskefoto kan du göra det genom att bara lägga till en vit kant till din bild. Kolla in vår guide om att skapa framkallade bilder med kanter nedan.

  • Skapa fantastiska framkallade bilder med en vit kant
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa framkallade bilder med en vit kant

 

Framkallade bilder med kanter

När du vill ge dina framkallade bilder en känsla av elegans, är det en bra idé att ge dem en vit kant. De redan framkallade bilderna av hög kvalitet som du får med önskefoto blev just ännu bättre. Genom att lägga till en vit kant får de framkallade bilderna ett premiumutseende och du kan göra det i valfri storlek och form. Och de ser inte bara fatastiska ut – att lägga till en vit kant till dina framkallade bilder innebär också att du inte får fingeravtryck på dina bilder!

Så skapar du fantastiska framkallade bilder med en vit kant

När du har laddat upp dina bilder till önskefotos fotoredigeringsprogram online, klicka på “Redigera dina bilder” där du kan välja vilken storlek du vill att dina framkallade bilder ska ha. När du gjort det, klicka på “Slutför din beställning” så ser du ett val för “Bildkant”. Markera helt enkelt rutan intill den så läggs en vit kant till förhandsgranskningen av din framkallade bild. Så enkelt är det!

Beställa dina framkallade bilder med kanter

När du har valt att lägga till en vit kant till din bild (och om du önskar matt eller blankt papper), klickar du bara på “Beställ dina framkallade bilder” så kommer du till varukorgen där du kan köpa dina framkallade bilder. Om du vill, kan du ändra antalet kopior du vill köpa här också: från 1-100! Klicka på “Fortsätt” när du är nöjd med ditt val så kommer du till platsen där du fyller i din leverans- och betalningsinformation. Nu kan du beställa dina eleganta framkallade bilder med vit kant!

Skapa nu

Rated 4.1 of 5 based on 10260 reviews
 
Enkelt och smidigt att framkalla bilder…

Enkelt och smidigt att framkalla bilder och göra kalendrar!!
Läs mer

– Agnes
 
 
Gick snabbt och smidigt att framkalla …

Gick snabbt och smidigt att framkalla bilder som höll mycket bra kvalitet!
Läs mer

– Andrea
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.