Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

 

Framkalla bilder med en vit kant

Framkalla bilder med en vit kant

När du skapar framkallade bilder är det fantastiskt med det lilla extra som ger dem en lyxig känsla. Och med önskefoto kan du göra det genom att bara lägga till en vit kant till din bild. Kolla in vår guide om att skapa framkallade bilder med kanter nedan.

  • Skapa fantastiska framkallade bilder med en vit kant
  • 100% nöjdkund-garanti
  • Beställ snabbt och enkelt online

Skapa framkallade bilder med en vit kant

 

Framkallade bilder med kanter

När du vill ge dina framkallade bilder en känsla av elegans, är det en bra idé att ge dem en vit kant. De redan framkallade bilderna av hög kvalitet som du får med önskefoto blev just ännu bättre. Genom att lägga till en vit kant får de framkallade bilderna ett premiumutseende och du kan göra det i valfri storlek och form. Och de ser inte bara fatastiska ut – att lägga till en vit kant till dina framkallade bilder innebär också att du inte får fingeravtryck på dina bilder!

Så skapar du fantastiska framkallade bilder med en vit kant

När du har laddat upp dina bilder till önskefotos fotoredigeringsprogram online, klicka på “Redigera dina bilder” där du kan välja vilken storlek du vill att dina framkallade bilder ska ha. När du gjort det, klicka på “Slutför din beställning” så ser du ett val för “Bildkant”. Markera helt enkelt rutan intill den så läggs en vit kant till förhandsgranskningen av din framkallade bild. Så enkelt är det!

Beställa dina framkallade bilder med kanter

När du har valt att lägga till en vit kant till din bild (och om du önskar matt eller blankt papper), klickar du bara på “Beställ dina framkallade bilder” så kommer du till varukorgen där du kan köpa dina framkallade bilder. Om du vill, kan du ändra antalet kopior du vill köpa här också: från 1-100! Klicka på “Fortsätt” när du är nöjd med ditt val så kommer du till platsen där du fyller i din leverans- och betalningsinformation. Nu kan du beställa dina eleganta framkallade bilder med vit kant!

Skapa nu

Rated 3.8 of 5 based on 8562 reviews
 
Lätt att framkalla fina foton...

Så länge bilderna är fina ur kameran/telefonen så blir de fina i framkallning. Att framkalla bilder kostar inte så mycket även om frakten är en del. Jag passade på att framkalla fler kopior till släkt och vänner som gjorde att det kändes "... Läs mer

– Evelina
 
 
Framkalla bilder

Första gången jag testade att framkalla bilder så försvann allting, jag gjorde om detta några dagar senare och det gick bra. När jag fick bilderna på posten så var det dubletter av allting och det var ju inte vad jag tänkt, fick betala för ... Läs mer

– Barbro
 
 
Framkalla bilder

En snabb och enkelt sätt att framkalla bilder
Läs mer

– Åsa Svensson
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.