Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

Årskalender A3

Väck varje månad till liv med minnesvärda stunder och dela dem med familj och vänner.

Årskalender A3

Väck varje månad till liv med minnesvärda stunder och dela dem med familj och vänner.

 

 1. 1
Välj en design

Vi har dussintals professionellt utformade designval.

 1. 1

Välj en design

 1. 2
Skräddarsy fotokalender

Vad du än vill göra, så kan du göra det. Gör det till din egen.

 1. 2

Skräddarsy fotokalender

 1. 3
Beställ

Beställ och få din kalender inom 3 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång vardagar.

 1. 3

Beställ

Årskalender

När du beställer levererar vi dina årskalendrar inom sju arbetsdagar.

Årskalender: köp fler, spara mer

Ju fler kalendrar du köper desto bättre rabatt får du! Använd en rabattkod för ännu mer rabatt.

Antal: Rabatt Kvadratisk
Standard
20x20 cm
Enkel
Standard
20x30 cm
Klassisk
Standard
30x40 cm
1 - 3 0% 178 kr 218 kr 238 kr
4 - 6 20% 142,40 kr 174,40 kr 190,40 kr
7 - 9 30% 124,60 kr 152,60 kr 166,60 kr
10 > 35% 115,70 kr 141,70 kr 154,70 kr

Årskalender 2020

Den bästa årskalendern gör du själv! Här på önskefoto fixar du lekande lätt roliga, kreativa årskalendrar med egna bilder. Samla dina lyckligaste minnen och lyxigaste ögonblick från året som gått i en fin årskalender med bilder. Häng ett exemplar av din årskalender 2020 på väggen och ge bort resten till dina nära och kära. Det kommer garanterat att uppskattas. En bättre och mer personlig present än en egen årskalender med bilder finns inte! Här på önskefoto ger vi dig stor frihet att skapa din egen årskalender med utvalda bilder, och med våra högt ställda krav på kvalitet tror vi att du kommer att bli riktigt nöjd med resultatet.

Årskalendrar: allt du behöver veta

Våra årskalendrar, som finns i olika storlekar och orienteringar, kan göras med premiumfotopapper eller standardpapper. Om du skapar årskalendrar med standardpapper kan du lägga till matt, glansig eller extra matt finish. Med premiumpapperet kan du skapa årskalendrar med glansig eller matt finish.

När du skapar dina årskalendrar får du tillgång till alla våra kreativa alternativ, bland annat olika bakgrundsfärger och ramstilar. Du kan också lägga till text i bilden och vi har många olika typsnitt.

Göra egen årskalender

önskefoto är den marknadsledande sidan i Sverige när det kommer till att skapa snygga fotoalbum, vykort och fotokalendrar på nätet. Vi har fått massor av beröm för vår lättanvända webbplats och det fina slutresultatet. Med våra enkla verktyg kan du lätt göra din egen årskalender 2020. Vi har flera olika format, layouter och prisklasser att välja mellan – det är bara din egen smak och kreativitet som sätter gränserna. Varför inte skapa din egen årskalender redan i dag? Ladda upp dina bästa, roligaste, mest minnesvärda bilder och sätt i gång att skapa din personliga årskalender på direkten. Låt kreativiteten och minnena från året som gått flöda!

Årskalender med bilder

En årskalender med egna bilder är en gammal fin tradition som fortsätter att leva vidare år efter år. Det är inte svårt att förstå varför. Finns det något trevligare sätt att vända bladet till en ny månad på än genom en årskalender med bilder? Det är det perfekta sättet att bli påmind om allt det fina och roliga som samma månad från i fjol hade att bjuda på, samtidigt som det inspirerar till nya upplevelser och möten som kanske hamnar i nästa års kalender med bilder. Många väljer också att spara sina kalendrar till en samling som med åren växer ut till en härligt rik krönika både över ditt eget och dina familjemedlemmars liv.

Designidéer för årskalendrar

Vi erbjuder flera olika designalternativ i våra verktyg, så du kan använda din kreativitet på många sätt. Prova att skapa årskalendrar i svartvitt om du vill åt en klassisk känsla, eller använd naturbilder för att illustrera årstidsförändringarna.

Du kan spegla året på andra sätt i dina årskalendrar: ta till exempel minnesvärde familjehändelser som födelsedagar och jubileer och använd dem för att illustrera dessa tider på året. Gifte du dig i juni? Dina bröllopsbilder kanske passar perfekt. Fyller din mamma år i oktober? Leta rätt på en bild från förra året.

Ett smart sätt att skapa riktigt kreativa årskalendrar är att byta foton från samma händelser och stunder med vänner och familj och använda varandras bilder för året. Du kanske får din bästa kompis foton från din egen födelsedag, eller kusinens bilder från den senaste familjesammankomsten.

Eftersom alla har olika perspektiv får du säkert helt andra årskalendrar än om du hade använt dina egna bilder.

Beställa årskalender på önskefoto

Köp din årskalender 2020 här på önskefoto redan i dag så kommer den snabbt och smidigt hem till dig med posten. Vi känner oss säkra på att du kommer att bli mer än nöjd när du ser din kalender. Vi har utsetts till Sveriges bästa onlinebutik för fotoprodukter i en lång rad oberoende tester. De fina omdömena gäller lika mycket våra fotografier som våra kalendrar som finns i många olika snygga modeller och format - från påkostat till budget. Genom att beställa din årskalender hos oss får du den dessutom till ett riktigt bra pris. Tillsammans med den goda kvaliteten på våra personliga årskalendrar har det gett oss många nöjda kunder genom åren. Beställ din årskalender på nätet redan i dag, så hoppas vi att du kommer tillbaka till oss med fler glada minnen nästa år!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
Exempel månader

  Från:

  178 kr

  ×