Fotobok Liggande M

Fotobok Liggande M

Föreviga dina minnen i en fotobok. En fotobok liggande M är stilren och enkel att ta med sig överallt. Köp en till dig själv och någon du tycker om!

Från
179 kr (Exklusive fraktkostnad)

Vänligen notera att denna produkt endast går att skapa i det nedladdade fotoboksprogrammet för Windows.

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja till högglans till din fotobok. Högglans är det allternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder ännu mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en bok utöver det vanliga. Den speciella bindningen gör att du kan sprida dina bilder på två sidor utan att delar av bilden försvinner i mitten. Vi trycker dessutom din fotobok på ett tjockare kvalitetspapper som har samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag
Läderomslag
Linneomslag

Bildomslag

För en personligare touch kan du lägga till ditt eget foto på omslaget till din fotobok. Det är du själv som designar omslaget med dina egna bilder och texter. Du kan både på fram -och baksida lägga till en eller fler bilder med tillhörande text.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Välj ett omslag av läder för en lyxigare stil och känsla. Detta omslag ger en hållbar och snygg fotobok som ser professionell ut och som kommer att hålla i många år. Du kan välja mellan brunt eller svart läder.

Omslag i linne

I standardpriset ingår ett linneomslag av hög kvalitet som ger din fotobok en modern stil. Linneomslaget finns i 7 snygga färger, en för varje stil.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Liggande M
Storlek 20 x 15 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 2,50 kr per sida
Från 24 sidor kostar 179 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 5 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 39 kr
Läderomslag 49 kr
Titel på omslaget 15 kr

Leverans

Din fotobok levereras hem till dig inom 8-10 arbetsdagar

Vi börjar trycka din fotobok följande arbetsdag efter ditt betalningssätt har blivit godkänt. Det tar sedan ca 10 arbetsdagar för din beställning att nå din brevlåda.

Logga in för att se status för din beställning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Leveransinformation

Din beställning skickas med Posten Sverige och levereras normalt hem i brevlådan. Detta brukar ta ca 10 arbetsdagar. Om produkten är för stor för att delas ut av brevbärare så får du en brevavi som talar om när och var din beställning finns redo att hämtas upp. Vänligen notera att Posten har strikta regler och inte lämnar ut ett paket om inte kollinummer eller avi kan visas upp. Då våra försändelser inte har kollinummer är det viktigt att du sparar avin du får från Posten, annars kan inte paketet hämtas ut.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)