Det finns ingen härligare känsla än att göra någon glad, oavsett om det är gamla vänner eller nya – eller din egen familj. Känslan av att ha spridit glädje är ett helt underbart sätt att känna samhörighet och att skicka en fotobok från önskefoto med posten gör garanterat susen – särskilt när du inte kan vara där personligen och dela ett gott skratt. Det finns massor av anledningar att skapa en av våra fotoböcker, men det är ett fåtal teman som återkommer gång på gång bland våra kunder. Vill du göra någon glad, men behöver lite tips på hur? Då ska du kolla in de vanligaste anledningarna att skapa en fotobok.

Barnets första fotobok

En riktig klassiker – att skapa en fotobok för att välkomna familjens nytillskott. Det är inte så konstigt att de här fotoböckerna tillhör våra ständiga favoriter. Att få barn är ett av livets viktigaste ögonblick och tiden går så fort när barnet kommer, så varför inte spara alla kära minnen i en fantastisk bok? De blir ovärderliga minnesföremål som hjälper dig att se tillbaka på deras viktiga milstolpar de första månaderna under många år framöver. Vi har många färdiga mallar på babytema som du kan använda, och anpassa efter egen smak. Klickar du bara på knappen nedan. Ge fotoboken i present till din respektive, mor- eller farföräldrar (särskilt om de inte har kunnat hälsa på er på ett tag). Vi kan lova att de blir glada! Om du behöver inspiration när du ska skapa din babyfotobok, kolla in våra tips här.

mallar på babytema

Föreviga hemestern

Att upptäcka din egen hembygd är ett fantastiskt sätt att lära dig mer om platsen där du bor och bjuder in till en rolig fotobok som hjälper dig att känna samhörighet med naturen runt hörnet. Glöm inte hur enkelt det är att lägga till egen text när du gör boken, så att bilderna kan få sällskap av intressanta fakta och annat som är värt att veta om området. Här kan du kolla in en av våra favoritfotoböcker på temat hemester.

Fotoböcker i present

En present gör alltid någon glad – vem gillar inte att få ett överraskningspaket i brevlådan? Att skicka en fotobok i present är ett härligt sätt att berätta för familj och vänner att du tänker på dem. Det är också ett lysande sätt att höra av sig till vänner som du inte har sett på ett tag. Vi har också märkt att många verkligen tycker om att skapa fotoböcker till föräldrar, mor- och farföräldrar. De är ett perfekt sätt att tacka för all den kärlek och omtanke de har gett genom åren, och många av er gillar att fylla böckerna med de allra finaste stunder som ni har upplevt tillsammans, från livets första dag till viktiga födelsedagar, bröllop och dagens glädjeämnen. Och kom ihåg att du kan lägga till egen text, clip arts och fler effekter i fotoboken, så ta god tid på dig och släpp loss kreativiteten. För att inspirera dig har vi tagit fram en guide om hur du skapar en fotobok. Du kan också klicka på knappen nedan för att välja bland hundratals exklusiva designs.

Temaböcker

Ett helt nytt hem, en helt ny fotobok

Vi har alla tillbringat mindre tid på resande fot det senaste året, så det är kanske inte så konstigt att våra kunder har skapat fler fotoböcker som dokumenterar husrenoveringar eller till och med flytten till drömhuset. Många älskar att ta MASSOR av bilder när de flyttar eller håller på med ett gör-det-själv-projekt. Så vad passar väl bättre än att samla alla de bästa bilderna i en av våra fotoböcker? Du kan lägga till alla tänkbara detaljer, från ritningar till planlösningar, före-bilder, steg-för-steg-bilder och naturligtvis bilder på det färdiga projektet. Och om du inte kunnat anordna inflyttningsfesten du drömde om i år eller bjuda in vännerna på middag för att visa vad du åstadkommit, så kan en liten fotobok av ditt projekt i brevlådan vara det näst bästa tills ni kan träffas. Om du nyligen har renoverat eller flyttat och vill göra en fotobok om det, klicka här och släpp loss kreativiteten

Årsbok

valentines-gift-ideas-photo-book

Årsböcker har alltid varit favoriter här på önskefoto, men det senaste året har de blivit alltmer populära. Låt dig dock inte luras av namnet – det går att välja datum helt fritt, så du behöver inte vänta till slutet av december. Vi tror att en av anledningarna till att allt fler skapar årsböcker just nu är att de i framtiden vill se tillbaka och minnas hur speciell den här tiden var för oss alla. Oavsett om det handlar om våra hemestrar, alla videosamtal, utflykterna i trakten eller att vi tillbringat mer tid hemma är en fotobok av dina upplevelser något du kan visa barnen som är för små för att minnas. De kanske inte ens tror dig om du inte har bildbevis!

Det finns massor av anledningar att skapa en fotobok, men vi tycker att den allra bästa är för att göra någon glad. Även när någon är du själv! Kanske blir det en present till familj och vänner, eller något du behåller själv. Vi hoppas oavsett att vi har kunnat inspirera dig när du ska sätta samman din egen fotobok. När du är redo att sätta igång med din egen fotobok klickar du bara på knappen nedan.

Börja skapa

Kommentarer