Möt familjen Andersson; mamma Sara, pappa Mikael, lilla Emma, farmor Elisabeth och naturligtvis hunden Freddie. De firar denna jul tillsammans och kommer att hitta några ganska stora överraskningar under julgranen, eftersom alla – inklusive deras pälsiga vän – kommer att få en personlig julklapp. De skapade dessa själva på onskefoto.se och vi tog hand om resten. Så nu ligger julklapparna under granen och allt som återstår att göra är att öppna dem.

Möt mamma Sara

Familjen Anderssons centrum och limmet som håller dem samman – möt Sara. Hon är alltid på språng och en riktig perfektionist så hon måste ha ordning på allt. Hennes man Mikael vet hur viktigt perfekt planering är för henne, men mellan hennes yogaklasser, keramikkursen och middagarna med vännerna har hon knappt tid att tänka. Så den här julen har han gjort en personlig fotokalender till henne i önskefoto-appen. Full av familjebilder och med redan ifyllda födelsedagar och viktiga familjedatum som han har kopierat från hennes dagbok. Så omtänksamt!

Möt pappa Mikael

Mikael är en familjeman med stort hjärta och den man vänder sig till när man har problem. Det finns inget han inte kan göra, men hans favoritroll är att vara pappa. Att leka med Emma, gå ut med Freddie eller jobba med sin passion … klassiska bilar. Ja, faktiskt! Ingenting gör honom lyckligare (eller stoltare) än hans familj, så Sara har skapat en fördesignad fotobok om året med Emma som visar deras härligaste ögonblick från 2020. John kommer att le hela julen.

Möt lilla Emma

Ka-Ka-pow! Det är Emma. Hon springer runt i huset klädd som sin favoritsuperhjälpte. Från en Power Puff pingla till Hulken och Superman – Emma läser serietidningar, tittar på tecknade serier och räddar valpar och vänner från alla skurkar. Lätt som en plätt. Vad får hon i julklapp i år? En fördesignad fotobok som eldar på hennes fantasi och gör henne till hjälten i hennes eget seriealbum. Pappa tog bilderna och hon hade ingen aning om att hon skulle bli hjälten i sitt eget äventyr.

Möt världens bästa farmor, Elisabeth

Om bara alla kunde ha en farmor som Elisabeth. En axel att luta sig mot, ett öra för alla problem och en glimt i ögat. Hon älskar trädgården och odlar sina egen grönsaker som hon använder när hon lagar mat till hela familjen. Så det var inte svårt att hitta den perfekta julklappen till farmor – hon ska få en säsongsbetonad kokbok med foton från trädgården och recept som hör till. Naturligtvis innehåller boken bilder på henne när hon jobbar och står på.

Möt familjens hund, Freddie

Freddie är husets herre. Det är åtminstone vad han tror. Denna fyrbenta bråkmakare är söt, lurvig och gosig. När han inte håller lilla Emma sällskap hittar man honom springandes runt i trädgården, eller på långa promenader eller så skäller han. Speciella intressen? Ben, bollar och mat (all slags mat). I år finns det en personlig julklapp under granen till Freddie – en väggdekoration att hänga ovanför hans hundsäng. Och det bästa för Freddie? Han kan öppna jullklappen sjläv. Du anar inte hur mycket han gillar att tugga på saker som han inte får.

Blir du inspirerad av familjen Andersson och deras omtänksamma julklappar? Oavsett om du handlar till din mamma, farmor, mormor, morfar, farfar, din syster eller bästa vän kan du skapa en personlig present som du vet att de kommer att uppskatta. Alla våra fotoprodukter kan skräddarsys, oavsett om du använder en av våra för-designade mallar eller börjar med en blank duk, så allt du skapar blir en unik present.
Klicka dig vidare nedan för att skapa julklappar som träffar rätt i hjärtat .

skapa nu

Kommentarer